MAALTIJDPROEVERIJ Zuidzorg i.s.m. KBO: smaakt naar meer!

MAALTIJDPROEVERIJ Zuidzorg i.s.m. KBO: smaakt naar meer!

Ruim 70 personen namen deel aan een gezamenlijke maaltijd die op 27 februari georganiseerd werd door Zuidzorg in samenwerking met KBO-Best. Deze activiteit vond plaats bij Bestwijzer die de ruimte hiervoor ter beschikking had gesteld. Een prima gebaar en dito locatie.

De tafels waren sfeervol aangekleed zodat de gasten zich extra welkom voelden.
Het eten bestond uit een 3 gangen menu bestaande uit heerlijke tomatensoep met balletjes, vervolgens lekkere groente met vlees en aardappelpuree en een kalfsgehaktschijf en tenslotte een keuze uit meerdere wolkentoetjes. Natuurlijk was er ook voldoende keuze uit diverse frisdranken. Tussen de gerechten door werd er gezellig geklets aan de diverse tafels.

De vrijwilligers van Zuidzorg en de KBO werkten als een geoliede machine samen waardoor iedereen echt kon genieten van de voortreffelijke maaltijd die keurig aan de tafels werd uitgeserveerd. De deelnemers waren dan ook vol lof over organisatie en uitvoering.

Ook de organisatoren kijken terug op een geslaagde activiteit. Ongetwijfeld zal de maaltijdproeverij in de loop van het jaar nog een vervolg krijgen: het smaakt gewoon naar meer.
Het advies is dan ook: Hou de berichtgeving hierover goed in de gaten.