Vooraankondiging ALV KBO Best 2019

Vooraankondiging ALV KBO Best 2019

 

Het lijkt nog ver weg, maar op woensdag 17 april is weer de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van KBO Best. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en is uiteraard in de Prinsenhof. De agenda voor deze vergadering komt in de Nieuwsbrief van april. Het lijkt ons echter een goed idee om u nu al attent te maken op deze bijeenkomst.

Dit jaar zijn er een flink aantal jubilarissen die 25 jaar lid zijn van onze vereniging.

Ook treden er bestuursleden af, we kunnen dus best wat versterking in ons bestuur gebruiken. Dames als bestuurder zijn zelfs extra welkom!
Als u voor een bestuursfunctie belangstelling heeft dan horen we dat natuurlijk graag. We pakken dan samen met u de kandidaatstelling aan. Immers onze leden beslissen.
Na het officiële deel van de bijeenkomst, dat we graag kort houden, is er na de pauze zoals gebruikelijk een gezellige middag tot ca 17.30 uur.

Dit keer hebben we John Belton voor het amusementgedeelte na de vergadering weten te strikken. Velen van U zullen hem ongetwijfeld nog kennen van het lentefeest van vorig jaar. John zingt een breed repertoire, van jaren 60 en 70 hits, tot Nederlandse meezingers op hoog niveau.
Vanzelfsprekend zorgt de KBO, zo als u gewend bent, voor de nodige koffie, een drankje in de pauze en wat kleine hapjes. Kortom; alles voor een informatieve maar ook gezellige middag.

Biljarten

 

Bloemschikken

 

Bowlen

 

Cultuur

 

Handwerken en sierraden maken

 

Kienen

 

Koersbal

 

Line-Dance

 

Tai Chi

 

Toneeel

 

Wandelen

 

Dit vind je misschien ook leuk...

44694 | 02/03/2019 | VERSVANDEPERS