ACTIVITEITENMARKT KBO: RUIM 170 BEZOEKERS EN IEDEREEN DIK TEVREDEN

ACTIVITEITENMARKT KBO: RUIM 170 BEZOEKERS EN IEDEREEN DIK TEVREDEN

Afgelopen dinsdagavond hield de KBO open huis voor haar leden en geïnteresseerden door middel van een activiteitenmarkt.
Natuurlijk in Prinsenhof, de huiskamer van de KBO. Op deze wijze kon iedereen kennis maken met het hele pallet aan activiteiten en diensten die worden aangeboden aan senioren.

Verbinding zoeken
Daarbij bleek ook dat de KBO de verbinding zoekt met (gespecialiseerde) organisaties die kunnen bijdragen aan het realiseren van haar doelstellingen en door hun professionaliteit een verdere impuls aan de toch al goede KBO-kwaliteit en variëteit kunnen geven.
Alle vrijwilligers hadden hun beste beentje voorgezet om hun activiteit of dienst zowel qua inrichting als presentatie te laten uitblinken voor de bezoekers.
Maar dat niet alleen, bezoekers werden ook uitgenodigd om te komen met suggesties voor nieuwe initiatieven en of om zaken nog verder te verbeteren.
De KBO is er namelijk voor, van en door de leden. Er waren deze avond ook twee studenten van de Fontys hogeschool die in het kader van een stageopdracht bezoekers interviewden over onder andere waarom men lid is geworden of mogelijk gaat worden van de KBO.

Bezoekers dik tevreden
Ondanks het wat druilerig weer namen ruim 170 bezoekers deze gelegenheid aan om zich te oriënteren bij de grootste seniorenvereniging in Best. De grote zaal in Prinsenhof puilde uit. Natuurlijk waren veel bezoekers ook een beetje nieuwsgierig waarom zo’n 1700 senioren al lid zijn geworden. Het antwoord werd deze avond nog eens duidelijk gegeven. De KBO is een laagdrempelige moderne, dynamische seniorenvereniging met voor ieder wat wils maar vooral met een sterk sociaal gezicht waarbij iedere senior meer dan welkom is. Dat de gedragenheid van de KBO binnen de Bestse samenleving groot is bleek ook nu weer door de spontane actie van een lokaal maatschappelijk betrokken winkelier die voor alle bezoekers na afloop een leuke attentie had waarna iedereen dik tevreden en goed geïnformeerd huiswaarts ging.