5 dagen Nieuwpoort, Belgische Kust INSCHRIJVEN MOGELIJK

Van 03 oktober 2022 tot 07 oktober 2022

De Belgische kust en de kustregio hebben veel te bieden. Naast veel natuurschoon is er altijd 'rijke historie' en een mooi terras binnen handbereik. Vanuit Nieuwpoort (inderdaad van de beroemde 'Slag bij') verkent u in vijf dagen een van de rijkste en meest afwisse­lende streken van West Europa.

We verblijven op basis van halfpension in hotel Sandeshoved in Nieuwpoort.
De reissom bedraagt€ 469,- p.p. op een tweepersoons standaard kamer.
Toeslag standaardkamer met zijzeezicht € 40,- p.p.
Toeslag kleine comfortstudio met zijzeezicht € 60,- p.p.
De toeslag voor een eenpersoons kamer bedraagt€ 100,-.

Tweepersoons kamer (per persoon € 469,-- p.p.)   €……….
Tweepersoons kamer met zijzeezicht (€ 509,-- p.p.)    
tweepersoons comfortstudio met zijzeezicht (€ 529,-- p.p.)   €……….
Eenpersoonskamer standaard (per persoon € 569,--)    
Annuleringsverzekering (6,7 % reissom) ja/nee €……….
Reisverzekering (per persoon € 12,50) ja/nee €……….
TOTALE REISSOM   €……….

 
Graag bij het inschrijfformulier bij kamers/verzekering aangeven welke kamer en eventuele verzekering(en) u wenst.

Beknopt programma:
Dag 1: We rijden richting de Belgische kust. We maken een tussenstop voor de lunch en bezoeken museumcafé Het l{oekoeksnest in Nieuwvliet bad.
Dag 2: Na het ontbijt rijden we naar de Internationale luchthaven voor vogels, het natuurpark Het Zwin. Het Zwin staat o.a. bekend om zijn grote kolonie ooievaars, maar een grote kans dat u ook aalscholvers, wulpen, scholeksters, tureluurs, grauwe ganzen, kleine zilverreigers, kokmeeuwen en torenvalken ziet. Nadat we het Zwin hebben verlaten, bent u in de gelegenheid om de mondaine badplaats Knokke-Heist te verkennen.
Dag 3: Gent is een historische en eigentijdse stad tegelijk. De geschiedenis van Gent begint in 630, als heilige Amandus bij de samenvloeiing van de Leie en de Schelde een abdij bouwt. Je vindt een middeleeuws kasteel in een slotgracht, een imposante kathedraal, een Belfort en drie Begijnhoven. Je kunt Gent vanaf het water verkennen en/ of genieten op een van de vele terrasjes.
Dag 4: We maken een tramrit langs de Belgische kust van l<nokke naar De Panne. U kunt op diverse plaatsen uitstappen om de mooie stadjes te verkennen. De bus brengt u naar Knokke en haalt u weer op in De Panne.
Dag 5: De koffers moeten weer worden gepakt. Na het ontbijt rijden we naar Brugge. Eventueel kunt u ook, meedeinend met de aanwezige toeristen, heerlijk shoppen. De reis sluiten we af met een heerlijk diner bij Partycentrum Antoine in Soerendonk, waarna we weer naar Best worden gebracht.

Om organisatorische redenen kan afgeweken worden van het programma.

© 2022 KBO Best | Website gerealiseerd door Yolknet