5 dagen Nieuwpoort, Belgische Kust REIS IS GEANNULEERD

Van 03 oktober 2022 tot 07 oktober 2022

De Belgische kust en de kustregio hebben veel te bieden. Naast veel natuurschoon is er altijd 'rijke historie' en een mooi terras binnen handbereik. Vanuit Nieuwpoort (inderdaad van de beroemde 'Slag bij') verkent u in vijf dagen een van de rijkste en meest afwisse­lende streken van West Europa.

We verblijven op basis van halfpension in hotel Sandeshoved in Nieuwpoort.
De reissom bedraagt€ 469,- p.p. op een tweepersoons standaard kamer.
Toeslag standaardkamer met zijzeezicht € 40,- p.p.
Toeslag kleine comfortstudio met zijzeezicht € 60,- p.p.
De toeslag voor een eenpersoons kamer bedraagt€ 100,-.

Tweepersoons kamer (per persoon € 469,-- p.p.)   €……….
Tweepersoons kamer met zijzeezicht (€ 509,-- p.p.)    
tweepersoons comfortstudio met zijzeezicht (€ 529,-- p.p.)   €……….
Eenpersoonskamer standaard (per persoon € 569,--)    
Annuleringsverzekering (6,7 % reissom) ja/nee €……….
Reisverzekering (per persoon € 12,50) ja/nee €……….
TOTALE REISSOM   €……….

 
Graag bij het inschrijfformulier bij kamers/verzekering aangeven welke kamer en eventuele verzekering(en) u wenst.

Beknopt programma:
Dag 1: We rijden richting de Belgische kust. We maken een tussenstop voor de lunch en bezoeken het museumcafé Het Koekoeksnest in Nieuwvliet-Bad. Na het inchecken bent u in de gelegenheid om Nieuwpoort te gaan verkennen.

Dag 2: Na het ontbijt rijden we naar de “Internationale luchthaven” voor vogels, het natuurpark Het Zwin. Het Zwin staat o.a. bekend om zijn grote kolonie ooievaars, maar een grote kans dat u ook aalscholvers, wulpen, scholeksters, tureluurs, grauwe ganzen, kleine zilverreigers, kokmeeuwen en torenvalken ziet. Nadat we het Zwin hebben verlaten, bent u in de gelegenheid om te gaan flaneren in de mondaine badplaats Knokke-Heist.

Dag 3: Gent is een historische en eigentijdse stad tegelijk. De geschiedenis van Gent begint in 630, als heilige Amandus bij de samenvloeiing van de Leie en de Schelde een abdij bouwt. Je vindt er een middeleeuws kasteel (Gravensteen) met een slotgracht, de imposante St Baafs-kathedraal met het beroemde schilderij Lam Gods van de gebroeders van Eyck (1432), een 95 m hoog Belfort en drie Begijnhoven. Je kunt Gent vanaf het water verkennen en o.a. de historische gebouwen bewonderen langs de Graslei en Korenlei en/of genieten van dit alles op één van de vele terrasjes.

Dag 4: U maakt een rit met de bekende Kusttram van Knokke naar De Panne. U kunt op diverse plaatsen uitstappen om de mooie stadjes te bezoeken. De bus brengt u naar Knokke en haalt u weer op in De Panne.

Dag 5: De koffers moeten weer worden gepakt. Na het ontbijt rijden we naar Brugge. U krijgt de gelegenheid om het prachtige centrum te bezoeken en te lunchen. Na de lunch vertrekken we richting De Brouwketen in Escharen. Hier sluiten we de reis af met een heerlijk diner, waarna we weer naar Best worden gebracht.  

Als u inschrijft gaat u mee, tenzij u een tegenbericht krijgt dat de reis niet doorgaat of u niet mee kunt en op de wachtlijst bent geplaatst. De toekenning van plaatsen gaat op basis van volgorde van inschrijving. Wij willen u er ook op wijzen dat het invullen van het telefoonnummer van de thuisblijvers belangrijk is!

Om organisatorische redenen kan afgeweken worden van het programma.

© 2022 KBO Best | Website gerealiseerd door Yolknet