dagtocht Nijmegen e.o. (€ 83,00 p.p.) dagtocht gaat door; bus is vol. De nu binnenkomende inschrijvingen komen op de wachtlijst

Van 16 augustus 2022 tot 16 augustus 2022

Dagprogramma


08.15 uur Vertrek in Best, juiste opstapplaatsen worden nog vermeld.
08.30 uur Vertrek vanuit Best waarna we rechtstreeks naar Nijmegen rijden.
09.45 uur Verwachte aankomst in Nijmegen waar we in gaan schepen op de pannenkoekenboot. Zo gauw iedereen aan boord is gaan de trossen los en
vertrekken we voor een vaart van ongeveer een uur over de rivier de Waal. Onderweg gebruiken we aan boord een kopje koffie met gebak.
11.00 uur Zo gauw de boot aan heeft gelegd staat het volgende vervoersmiddel van vandaag reeds gereed. We vertrekken met het zonnetreintje voor een leuke rit vanuit Nijmegen naar de Ooijpolder.
12.30 uur Verwachte aankomst in Millingen aan de Rijn waar we zullen worden ontvangen bij restaurant de Gelderse Poort. Hier staat er een heerlijke koffietafel op ons te wachten.
Na de lunch stapt u weer in de touringcar waarna u onder leiding van de chauffeur een prachtige rit zult gaan maken over de dijk en door het Duitse Reichswald. We eindigen de rondrit in het Duitse Kleve waar we de tijd zullen krijgen om de benen te strekken, een drankje te gaan doen of misschien wel even te winkelen.
16.30 uur Het is alweer tijd om Kleve te verlaten en te beginnen aan de terugreis naar Best.
17.30 uur Ook vandaag onderbreken we de rit weer voor een goed verzorgd 3-gangen afscheidsdiner en wel in Nistelrode bij restaurant Maxend.
19.30 uur Na het diner is het tijd voor het laatste stukje terug naar Best.
20.15 uur Verwachte aankomst in Best.

 

© 2022 KBO Best | Website gerealiseerd door Yolknet