Kerstproms 2022, kaarten nu te koop!

Van 17 december 2022 19:30 tot 17 december 2022 22:00

Kijkt u ook al weer uit naar een mooie Kersttijd?

En wat zou u ervan vinden om dit jaar rond de Kerst ook eens een prachtig Kerstconcert mee te maken. Door corona kon dat de afgelopen jaren niet meer, maar nu gelukkig weer wel.

Op 17 december staat de KerstProms weer gepland in die prachtige bioscoopzaal van de kazerne van Oirschot. Dit is een initiatief van de drie seniorenorganisaties van Best (PVGE-Best, KBO-Best en SeniorenRaadBest) gefaciliteerd door de Koninklijke Landmacht i.h.b. het Facilitair bedrijf Oirschot en 13 Lichte Brigade.

Op die avond komt de Marinierskapel der Koninklijke Marine met 53 topmusici en met Dennis van Aarssen als bijzondere solist naar de kazerne in Oirschot.

De Marinierskapel der Koninklijke Marine en Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers komen voort uit een eeuwenoude traditie van muzikale ondersteuning die teruggaat tot in de 17e eeuw. De kapel heeft een bijzonder hoog niveau die moeiteloos overschakelt van klassieke meesterwerken naar spetterend show- en bigband repertoire. De kapel wordt gedirigeerd door Jasper Staps.

Solist Dennis van Aarssen zingt vooral jazz en Nederlandstalige muziek en is onder meer bekend als winnaar van ‘The Voice of Holland’ in 2019 met de vertolking van Mr. Bojangles’ van o.a. Robbie Williams en ‘That’s Life’ van Frank Sinatra.

De Marinierskapel en de solist garanderen dus een programma dat jong en oud zal aanspreken. 

De opbrengst van dit concert komt ten goede aan het project GezondBest Samen Fit. Met de opbrengst organiseren we workshops voor scholen en 55 plussers gericht op positieve gezondheid. De Koninklijke Landmacht stelt het orkest, de solist en de prachtige bioscoopzaal gratis ter beschikking, waarmee ze inhoud geeft aan een goede band met burgers in de omgeving van de basis.  

Kaartjes voor dit concert kunnen alleen online gekocht worden en wel op het adres:

ticketview.nl/shop/seniorenverenigingpvgebest

 

Een 1e rang kaartje kost € 20,- en een 2e rang kaartje € 15,-

In verband met de verscherpte veiligheidsmaatregelen die voor de kazerne gelden worden er bij het kopen van een kaartje, naast een emailadres, de volgende  gegevens gevraagd:

  • Voornaam (zoals in ID) en achternaam
  • Type en nr. van een identiteitsdocument (id. kaart/paspoort/rijbewijs)
  • Geboorte- datum en plaats

Denkt u eraan dat u voor toegang tot het kazerneterrein op 17 december naast uw toegangsbewijs ook dat identiteitsbewijs moet kunnen tonen.

Bedenk ook dat u dit persoonlijke toegangsbewijs niet zomaar aan iemand anders door kan geven. Mocht u dit toch willen doen, dan kan dat alleen na afstemming met de organisatie en dat uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van het concert. Bij voorkeur via email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Eventueel via Tel. Gert Hemke  0619422000

Voor mensen met een mobiele beperking en begeleiders zijn speciale plaatsen gereserveerd. Daarover kunt u contact opnemen via genoemd emailadres.

Ook mensen die vervoer behoeven naar en van de kazerne kunnen zich melden via dit emailadres. Er zal dan gezocht worden naar een mogelijkheid om met iemand mee te rijden.

Gekochte tickets worden via email aan de besteller toegestuurd die deze dan kan uitprinten. Meerdere tickets kunnen via hetzelfde emailadres besteld worden.

Mensen die met het online bestellen en het uitprinten van het ticket graag  hulp krijgen kunnen zich melden bij het Senioren Trefpunt op een dinsdagmiddag van 8 november tot 6 december tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

De kaartverkoop begint op maandag 17 oktober om 8.00 uur en eindigt op woensdag 14 december 23.00 uur.

Het concert begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en duurt inclusief pauze tot 22.00 uur. In de pauze wordt u gratis koffie/ thee aangeboden door de legerbasis. Na het concert wordt u uitgenodigd om in kerstsfeer nog gezellig na te borrelen.

© 2022 KBO Best | Website gerealiseerd door Yolknet