Belastinginvulhulpen

Belastinginvulhulpen

Ieder jaar weer krijgen veel senioren bericht van de Belastingdienst dat er aangifte Inkomstenbelasting gedaan moet worden.
KBO – Best beschikt over een deskundig team van goed opgeleide vrijwillige belasting invulhulpen die u graag helpen met het invullen van uw aangifte Inkomstenbelasting, de aanvraag van een toeslag of andere zaken op belastinggebied. Het spreekt voor zich dat uw privacy bij ons gewaarborgd blijft.
Ieder jaar maakt onze belastingservice tijdig via de Nieuwsbrief van de KBO en via het weekblad Groeiend Best het aanmelden voor de belastingservice bekend. Daarbij wordt ook aangegeven wat u zelf aan voorbereiding kunt doen. Overigens, ook als u geen bericht van de Belastingdienst krijgt, is het de moeite waard om u te melden bij onze belastingservice. Onze invulhulpen kunnen dan samen met u nagaan of er mogelijkheden tot teruggave zijn. Voor de kosten van onze belastingservice hoeft u het niet te laten. Per aangifte wordt slechts een vergoeding van € 10,– per aangifte gevraagd. Dit ongeacht of u wel of geen lid van onze KBO bent. Ieder jaar maken meer dan 100 huishoudens gebruik van deze KBO- belastingservice voor alle senioren in Best.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met mevrouw Elly van Dam, telefoon 0499 371 779.
 
Het team van de KBO- belastingservice bestaat uit:

NaamTelefoonnummer
Elly van Dam371779
Leo Valentijn397072
Jo Goossens378960
Rob van de Wildenberg06-51194894
Cees Castricum310355
Leo van Zeeland399334
Lenie van der Ven395058
Contactpersoon is Lenie van der Ven. Telefoonnummer 395058


 
Mocht u vragen hebben?
Laat ons dat weten door onderstaand formulier in te vullen.

 
 
Voornaam (verplicht)
Achternaam (verplicht)
E-mail
Telefoon
Opmerkingen/vragen