Carnavalsontbijt

Carnavalsontbijt

Op carnavalsmaandag vond traditiegetrouw het seniorencarnavalsfeest voor Best plaats in de Prinsenhof, die voor deze gelegenheid was omgedoopt tot “Cafe Op De Reep”.
De zaal vulde zich snel en om elf uur stond het carnavalsontbijt klaar. Dit carnavalsontbijt werd met vlotte achtergrondmuziek secuur naar binnen gewerkt, want er zou nog veel actie volgen. Na het opruimen van borden en bestek kon het carnavalsfeest beginnen. Er werd volop gedanst en natuurlijk mocht de polonaise niet ontbreken.
Toen Jeugdprins Luuk den Urste binnenkwam kon hij tevreden zien, dat zijn voorouders volop in de stemming waren. Die stemming werd alsmaar beter na een fleurige show van de dansmariekes. Het was voor de jeugdprins dan ook niet moeilijk om de hele zaal nog eens op de vloer aan de polonaise te krijgen. Daarna kwam de buut van Ricard de Benis die na de beenspieren vooral de lachspieren aan het werk zette. Na nog heel wat gedans en nog een polonaise werd het tijd om aan het einde te denken. De aanwezigen konden terugzien op een vrolijk feest met volop stemming, gehos en gelach. We mogen dan ook wel dank uitspreken aan de organisatie, muziekgezelschap Torkesje en vooral ook het personeel van de Prinsenhof. Het was weer een “skon fist” dat we hopelijk volgend jaar kunnen herhalen.