Dansclub: ‘Dans je Fit’

Dansclub: ‘Dans je Fit’
 

‘Dans je Fit’ is een dansclub die al bijna 50 jaar bestaat.
In principe komen zij iedere woensdagmiddag bijeen in Prinsenhof om gezellig te dansen, te luisteren of lekker mee te zingen op bekende muzieknummers of om gewoon gezellig met elkaar te buurten.

Kortom, een middag ontspanning met voor ieder wat wils. De dansclub heeft al sinds jaar en dag een eigen diskjockey die mooie (dans)muziek draait en inspeelt op de muzikale vraag van de aanwezigen.
 
 
‘Dans je Fit’ gaat nu verder onder de vlag van KBO Best maar is toegankelijk voor alle senioren in Best en omgeving. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
De huidige deelnemers komen, naast natuurlijk uit Best, bijvoorbeeld ook uit Oirschot en Sint-Oedenrode.
Wat KBO Best betreft komen senioren vanuit de hele Kempen naar de meest gezellige huiskamer van Best: Prinsenhof, aan de Hoofdstraat in Best en groeit deze activiteit uit tot een begrip in de omgeving: daar waar ontmoeten, gezelligheid en bewegen centraal staan.

Om deze activiteit extra te promoten gaan wij ook contacten leggen met organisaties in omliggende gemeenten.

Om een verdere impuls te geven is de toegang gedurende de eerste maand gratis. Dit betreft de woensdagen: 29 januari, 5 februari, 12 februari en 19 februari.

Na die tijd wordt slechts 2 euro per bezoeker per keer gevraagd.
Bovendien krijgt iedere bezoeker bij de feestelijke openingsbijeenkomst op woensdag 29 januari een gratis kopje koffie met iets lekkers aangeboden.

De tijden op alle woensdagmiddagen zijn van 14.00- 16.30 uur.

Loop dus gewoon eens binnen en overtuig uzelf van de gezelligheid.
Mocht u vragen hebben dan kunt u bellen naar het aanspreekpunt voor deze activiteit: Lucia Cober (06-42641221).