Dansclub: ‘Dans je Fit’

‘DANS JE FIT’ VOOR SENIOREN: ALLE SEINEN OP GROEN!


Vorige week woensdagmiddag, 29 januari, vond in Prinsenhof onder de vlag van KBO Best de doorstart plaats van ‘Dans je fit’ voor alle senioren uit Best en omgeving.
Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Bewegen, gezelligheid en elkaar ontmoeten staan daarbij centraal.
De opkomst van senioren uit onder meer Best, Middelbeers, Oirschot, Sint-Oedenrode en Son en Breugel was boven verwachting.

Voor iedere senior wat wils
De naam ‘’Dans je Fit’ dekt de lading maar omvat meer dan dat. Senioren die graag een dansje wilden wagen konden zich natuurlijk naar hartenlust uitleven op de dansvloer.
Diskjockey Lucia verstaat haar vak en weet mooie (dans)muziek te draaien en speelt in op de muzikale vraag van de aanwezigen.
Maar naast het dansen bestaat er alle gelegenheid om gezellig met elkaar te buurten, nieuwe kennissen op te doen of gewoon naar de muziek luisteren.
Gewoon een lekkere middag ontspanning voor senioren in de gezellig en sfeervol ingerichte huiskamer van KBO Best, Prinsenhof aan de Hoofdstraat.

Senioren van heide en ver
KBO Best had KBO-afdelingen in de directe omgeving benaderd voor deze activiteit en die hadden meteen spontaan hun medewerking toegezegd en gepromoot. Het resultaat was direct zichtbaar.
Senioren kwamen uit alle windstreken om een kijkje te komen nemen en om vooral de sfeer te proeven.
Navraag bij hen leerde dat men aangenaam verrast was door de informele sfeer en de algehele gezelligheid.
Velen lieten zich dan ook ontvallen dat zij voor de komende keer (5 februari) vrienden en kennissen gingen mobiliseren om met hun mee te gaan.

Nog drie keer gratis toegang
KBO Best wil met ‘Dans je Fit’ nog meer leven in de brouwerij brengen en deze activiteit laten uitgroeien tot een begrip in de omgeving: daar waar bewegen, gezelligheid en ontmoeten centraal staan.

U kunt zich van de gezelligheid nog gratis op de hoogte komen stellen op:
Woensdag 5 februari
Woensdag 12 februari
Woensdag 19 februari

De tijden zijn op alle woensdagmiddagen van 14.00 – 16.30 uur.

Loop dus gewoon eens binnen en overtuig uzelf.
Mocht u vragen hebben dan kunt u bellen naar het aanspreekpunt voor deze activiteit: Lucia Cober (06-42641221).
Wij ontmoeten u graag op 5 februari in Prinsenhof.