Dit mag u niet missen!

Volgende week première ‘Kolder in de polder’
Volgende week donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag treedt de toneelgroep van de KBO, De Jeugd van Vroeger, op in ’t Tejaterke.
26 weken hebben de spelers gerepeteerd om het stuk te leren. Niet alleen de tekst, maar ook de karakters en het samenspel met de andere spelers zijn allemaal aan de orde geweest,

Waar gaat het stuk over?

In een klein dorpje beneden Eindhoven bestaat nog altijd een buurtsuper. Een sociaal ontmoetingspunt voor de dorpsbewoners, waarbij iedereen elkaar kent.
Maar de zaken lopen steeds verder terug en Henk en Annie kunnen het hoofd nauwelijks boven water houden. Het wordt nog erger, als een grote keten plannen heeft voor een echte supermarkt, vlakbij de buurtsuper.

Annie ziet het niet meer zitten, totdat een makelaar zich meldt, die wel een koper heeft voor hun pand. Nou is dat niet bepaald een echtpaar, wat je zondags op de koffie zou uitnodigen!
Het is een stel uit de grote stad, die in het buurtsupertje een erotisch café wil vestigen. Compleet met strippers voor de heren en Chippendales voor de dames.
Dat geeft natuurlijk een hoop onrust in het rustige dorp, voor- en tegenstanders wisselen elkaar af en het wantrouwen naar de nieuwe eigenaars wordt groter.

Totdat de nieuwe uitbaatster een slimme constructie bedenkt, waardoor de protesten verstommen. Is dan alles weer koek en ei?

Nee, zo gaat het niet, maar nu stoppen wij met verklappen, anders blijft er niets meer te raden.

Gewoon komen kijken volgende week.

Er zijn (misschien) nog kaarten verkrijgbaar voor de middagvoorstelling van donderdag 12 maart, maar ook voor vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.

U bent welkom in ’t Tejaterke aan de Max de Bossustraat.

Entree € 9,00, inclusief een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling