Doe Zomer activiteiten voor 2019

Doe Zomer activiteiten voor 2019

 
De leden van de activiteiten commissies van KBO Best en PVGE hebben ook dit jaar weer in een vroeg stadium de koppen bij elkaar gestoken om een gevarieerd “Doe Zomer” programma op te stellen voor alle senioren uit Best. De doelstellingen die we hierbij voor ogen hebben gehad waren helder. Het moet gezellig zijn, er moet wat te doen zijn, en iedereen moet een kans krijgen om er aan deel te nemen. Het is een uitgelezen mogelijkheid om anderen te ontmoeten. Bij de verschillende activiteiten zullen de organisatoren een gevarieerde mix samenstellen uit de deelnemers

De Doe Zomer activiteiten zijn dit jaar gepland op donderdag, behalve de Sportcafémiddag, die op dinsdag valt, en zijn zoals reeds opgemerkt toegankelijk voor alle senioren uit Best.

Je moet daarvoor wel kaartjes kopen bij CultuurspoorBest, vanaf 17 juni. (Graag betalen met de Pinpas.)
Op de achterzijde van de kaartjes staan de gegevens van de contactpersoon.

Alle activiteiten beginnen om 13:30 uur.

Op donderdag 11 juli gaan we Midgetgolfen op de bekende baan in Spoordonk. We verzamelen bij de Broekstraat 4D in Spoordonk! De organisatie zal een heel evenwichtige indeling van de teams maken. Welk team gaat er dit jaar met de eer strijken? We krijgen daar natuurlijk ook koffie/thee én gebak! Een drankje na afloop. De prijs bedraagt € 9,00 per persoon.

Op donderdag 18 juli wordt het een beestenboel in BestZoo aan de Broekdijk 15. We verzamelen op dit adres. Dieren zijn natuurlijk vertederend, maar ook heel fotogeniek. Met dat laatste gaan we wat doen. We gaan teams samenstellen die met hun camera (telefoon) plaatjes gaan schieten. BestZoo was ook heel enthousiast over het idee en ze zullen op die dag een medewerker hebben die fotografie als hobby heeft en dus heel goede adviezen kan geven. Aan het eind van de dag wordt een winnende foto gekozen. Kans op eeuwige roem dus. Breng je smartphone mee en kijk met andere ogen naar de dieren. Ook bij deze activiteit weer ontvangst met koffie, een drankje en de entree die inbegrepen is in de prijs. De prijs bedraagt € 11,00 per persoon.

Op dinsdag 13 augustus treffen we elkaar bij Jovo’s sportcafé Prinses Beatrixlaan 27 Best. Wij gaan ervan uit dat die dag het weer een beetje minder is dus zitten we goed bij het sportcafé. De middag wordt ingevuld met een gezellige dart- (onehundredandeighty!!) en sjoelcompetitie. Dit alles onder het genot van een kop koffie en 2 consumpties die in de prijs zijn inbegrepen. De prijs bedraagt € 8,00 per persoon.

Op donderdag 22 augustus maar ook op woensdag 21 augustus, zijn er de traditionele Terrasmiddagen bij Quatre Bras. Zoals je ziet hebben we vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren twee identieke middagen ingepland met voor beide middagen hopelijk zonnig weer net als vorig jaar. We starten deze middagen bij Quatre Bras, en we beginnen de middag met een kopje koffie/thee en een plak cake. Vervolgens gaan we met de bus een eindje door het buitengebied rijden en Toon van Genugten heeft daar mooie verhalen bij. Daarna weer richting Quatre Bras, waar we op het terras nog een drankje doen.

De kaartjes worden verdeeld over beide middagen. De prijs bedraagt € 5,00 per kaartje.

Mocht u nadere informatie willen hebben kunt u zich wenden tot: KBO Best: Koos de Laat, email jdelaat1@kpnmail.nl of

47144 | 05/06/2019 | VERSVANDEPERS