Evenementen

Herfstfeest in de Prinsenhof op woensdag 10 oktober

 

Na de zinderende zomer kunnen we natuurlijk niet achterblijven met een zinderend herfstfeest. Dat gaat weer een groot spektakel worden. Onze Golden Girls hebben menig zweetdruppeltje gelaten met het vergaren van prijzen en alles wat daarmee te maken heeft. We gaan er weer een ongelooflijk prijzenfestival van maken waar “goeoedemorgen Gaston” zich niet voor zou schamen. Dat is al minstens 1 goede reden om naar dit feest komen. Natuurlijk moet dit allemaal muzikaal omlijst worden, en ook dit keer is het ons weer gelukt om hiervoor een talent te strikken.
Zijn naam is Hans Leijten en hij komt uit Boekel en treedt veel op in een duo als de Sunshine Boys, maar we hebben voorlopig even genoeg zon gehad en dus gaat hij nu alleen op pad om muziek te maken met keyboards en accordeon. Zo zal hij ons een aantal uurtjes plezieren met gezellige muziek van losse Polka, Cumbia, Tango, Engelse wals, Foxtrot enz. Dat wordt weer gegarandeerd uit de stoelen komen. Er wordt natuurlijk weer gezorgd voor iets lekkers, koffie en een consumptiebon.
De loten kunnen bij binnenkomst gekocht worden.

Kaarten zijn beschikbaar vanaf 24 september a € 6,00 pp bij CultuurSpoorBest.

10 oktober, Prinsenhof, aanvang 14.00 uur. De zaal gaat open om 13:30 uur.

Tot ziens op 10 oktober.
 
terug | home | top


Instuif in de Prinsenhof

 

Weet u het nog? In de 60-er en 70-jaren was dat een begrip voor de jongeren in Best. Daar kwam je je vrienden tegen en kon je lekker swingen. Daar kon je misschien ook je toekomstige vriendje of vriendinnetje ontmoeten.
Dat ontmoeten, in die sfeer, wil de KBO Best de jongeren van toen en de ouderen van nu nog een keer laten herbeleven. Dat doen we met een muzikale happening met een grandioze Live Band op 19 september in de Prinsenhof. En omdat de KBO ook leden heeft, die overdag nog aan het werk zijn, willen we er een geweldige avond van maken, die om 19:30 uur begint. Hoe laat het gaat worden is nog niet duidelijk. Maar de dansvloer wordt vrij gemaakt om je helemaal uit te leven. Het dak moet er af!

Om het nu nog mooier te maken mag elk KBO-lid een introducee meenemen, om kennis te maken met onze KBO. We zullen de inwoners van Best eens laten zien dat we geen stoffige, grijze club zijn, maar een zeer actieve club met vele activiteiten en diensten.
Bij de entreeprijs is een kop koffie bij binnenkomst en 1 consumptie inbegrepen!
Bovendien hebben we ook nog een prijs voor de winnaar van een wedstrijdje dat we op die avond zelf zullen houden.

Wat denkt u? Hier wilt u toch bij zijn? Mét introducee!
kaartjes à € 5,- p/p, (ook voor de introducee) bij CultuurspoorBest, vanaf 3 sept. 2018

19 september, Prinsenhof, aanvang 19:30 uur

KBOBEST
 
terug | home | top


DoeZomer activiteiten voor 2018

Ook dit jaar organiseren de KBO Best, natuurlijk weer samen met de PVGE, de DoeZomer activiteiten. We hebben geprobeerd om er een gevarieerd programma van te maken.
De Doe Zomer activiteiten zijn dit jaar gepland op donderdag, behalve de Terrasmiddag, die blijft op woensdag, en zijn toegankelijk voor alle senioren in Best.
Je moet daarvoor wel kaartjes kopen bij CultuurspoorBest. Alle activiteiten beginnen dit jaar om 13:30 uur.

Donderdag 12 juli
Op donderdag 12 juli gaan we wandelen met de IVN, we vertrekken om 13.30 uur vanaf Prinsenhof waarbij we zoveel mogelijk zullen carpoolen. De uiteindelijke bestemming moet nog bepaald worden met de IVN gids. Vorige Jaren hebben we met de uitleg van de gidsen echt genoten! Het is geen “lange afstands wandeling”, het is voor iedereen te behappen, hoor! De kaartjes kosten € 6,00 per stuk.

Donderdag 26 juli
Op donderdag 26 juli gaan we Midgetgolfen op de bekende baan in Spoordonk, verzamelen om 13.30 uur bij de Broekstraat 4D in Spoordonk! Het is de bedoeling dat de organisatie de indeling over de banen bepaald. Dan kun je eens met iemand anders de baan lopen in plaats van elk jaar met je zelfde vriend(innen). We krijgen daar ook koffie/thee én gebak! De kaartjes kosten € 8,50 per stuk.

Vrijdag 17 augustus
Op vrijdag 17 augustus gaan wij Beugelen in Best. Beugelen is een volkssport waarbij een zware bol met een houten schopje in beweging gebracht wordt. Het is de bedoeling om de bol door de ring in het midden van de baan te laten rollen. (Het Beugelen vindt plaats op de Franciscusweg tegenover nr 5. Per auto te bereiken via de rotonde op de Ringweg, afslag Zessprong. Verzamelen om 13.30 uur op dit adres. De kaartjes kosten € 10,– per stuk.

Woensdag 29 augustus
Op woensdag 29 augustus is er de traditionele Terrasmiddag bij Quatre Bras. Zouden we wéér zo’n zonnige dag treffen als vorig jaar? Laten we het hopen, maar ook met wat minder zon is het altijd toch een fijne middag! Aanvang om 13.30 uur. De kaartjes kosten € 5,00 per stuk.

De kaartjes kunnen worden verkocht vanaf 11 juni in CultuurspoorBest. (graag betalen met de Pinpas.)
Mocht u nadere informatie willen hebben kunt u zich wenden tot:
KBO Best: Koos de Laat, email jdelaat1@kpnmail.nl of telefonisch 06-52337163
PVGE: Chris Geerts, email chrisgeerts@onsbrabantnet.nl of telefonisch 06-46087827.

 
terug | home | top


Retourformulier

Na een evenement kunt u dit retourformulier gebruiken om eventuele opmerkingen/aanmerkingen kenbaar te maken aan de werkgroep Reizen en Excursies.


 
Retourformulier voor welke excursie, bustocht of evenement? (verplicht)
Voornaam (verplicht)
Achternaam (verplicht)
E-mail
Telefoon (verplicht)
Opmerkingen/vragenterug | home | top
KBO-Best