Excursie Vander Klooster mode in Boskoop

Excursie Vander Klooster mode in Boskoop

Om halfnegen vertrokken we met 36 personen naar Boskoop om een modeshow van de Firma Vander Klooster in Boskoop bij te wonen.
De verliep voorspoedig, zodat we op de geplande tijd in Boskoop arriveerden, waar we ontvangen werden met een kopje koffie/thee en lekker gebak.

De heer Vander Klooster heette ons persoonlijk welkom. Zijn zoon Leon is in het verleden meestal in Best geweest en die vond het heel jammer dat het in Best niet door kon gaan, want ze werden altijd heel vriendelijk ontvangen bij ons. Om 11.00 uur startte de modeshow met de mannequins Inge, Ans en Marian. Zij toonden ons de mooiste kleding van goede merken, zoals Rabe, Toni, Esmee (hun eigen merk), Leona, Gollehaug, Frank Walder, Lebek, Setterlady, Hegler en Brandtex.

Wat ze presenteerden was zeer divers: jassen, broeken, truien, vesten, rokken, jurken, bomberjacks en blazers. Er was voor iedereen wel iets leuks te vinden in de maten 36 tot 52/54, zowel voor ” jongere ouderen” als voor“oudere jongeren”.
Ook waren er “neppieces”: in plaats van een deuxpiece zaten trui en vest aan elkaar. En als er iets vermaakt moest worden, werd dat meestal ter plaatse gedaan, zodat erop gewacht kon worden.

Na de modeshow kregen we een lunch aangeboden en daarna werd de groep in tweeën gesplitst: één groep kreeg een kleine rondleiding in het distributiecentrum, waar 7 tot 10.000 stuks kleding hing en daar na werd er een Bingo georganiseerd, waarbij kleine prijsjes gewonnen konden worden en 2 tegoedbonnen van € 15,00.

De andere groep kon intussen naar hartenlust winkelen in de modezaak. Later werd de boel omgedraaid.

Na afloop kregen we nog koffie/thee, waarna we om 15.00 uur voldaan huiswaarts keerden.

Gelukkig hadden we niet te veel files onderweg en kwamen we rond half 5 in Best terug.
Iedereen had erg naar de zin gehad en vond het voor herhaling vatbaar.

Wellicht kunnen we volgend jaar weer gaan, want dan bestaat de firma 40 jaar en dan zijn er diverse jubileumshows.