Garage Di-Air van de Sande doet mee aan de KBO/PVGE-kortingsactie

Garage Di-Air van de Sande doet mee aan de KBO/PVGE-kortingsactie
pppppppppppppppppppppppppppppppppp
Garage van de Sande aan de Nieuwstraat was jarenlang een graag geziene deelnemer aan de kortingsactie van KBO en PVGE. Maar eigenaar John was aan een nieuwe uitdaging toe en verkocht begin dit jaar de garage aan René en Tanja van der Louw uit Best. Dat was een uitgekiende zet, want René is meer dan een doorgewinterde automonteur, had al een autowerkplaats met aardig wat klanten aan de St. Oedenrodese weg en wilde graag iets groters en beter gelegen.

Met de garage van John met o.a. drie bruggen is hij nu reuze in zijn sas. En natuurlijk heeft hij zich ook aangesloten bij de KBO/PVGE-kortingsactie en krijgt nu zoals elke nieuwe deelnemer een introductie-artikel in onze Nieuwsbrief.De liefde voor het vak kun je bij René merken als je met hem praat. Betrouwbaar en serieus. Het belangrijkste vindt hij de service naar de klanten. Hij is open van 08.00 tot 18.00 uur. Je kunt altijd bij hem aanwippen als je iets niet vertrouwt aan je auto, hij heeft haal/breng-service, heeft vervangende auto’s, een leenfiets en een wasbox.

Alle storingen weet hij op te lossen. Kwestie van inzicht, feeling en ervaring, veel ervaring. Als mensen onverwacht stukken krijgen, probeert hij ze zo snel mogelijk te helpen.
Hij heeft de jonge monteur Dennis in vaste dienst en een jongen in opleiding.

De korting die René aan KBO-ers en PVGE-ers biedt bestaat uit € 10 bij elke APK van een benzineauto en een gratis APK bij elke grote beurt.
Wel je lidmaatschapskaart laten zien, voordat Tanja de factuur opmaakt!