Gouden Bruidspaar Wouters

Gouden Bruidspaar Wouters

In 1988 begon Willy een wol- en handwerkwinkel op de hoek Raadhuisplein en de Hoofdstraat ( op deze locatie zit nu een Osteopaat ).

`Toen hoorde ik dat de administratie naar Amsterdam verhuisde ,zag ik het niet zitten elke dag vanuit Best met de trein naar Amsterdam te gaan of te verhuizen.
Daarom besloot ik samen met mijn vrouw op 1 januari 1993 een zelfstandig administratiekantoor ( aan huis ) te starten`, vertelt Albert, terwijl zijn vrouw Willy ondertussen laat zien dat Brabantse gastvrijheid ( koffie met iets lekkers erbij.. ) bij haar hoog in het vaandel staat.

Het administratiekantoor liep zo goed dat hun oudste zoon in 2004 erbij kwam.
In 2009 ging het echtpaar met pensioen en zette de zoon het bedrijf voort in Tilburg.

Het echtpaar heeft twee zonen en vier kleinkinderen ( 2 meisjes en 2 jongens). In zijn vrije tijd is Albert tien jaar penningmeester van Vormingscentrum de Wig geweest en in 2009 werd hij penningmeester van de Stichting Zalencentrum Prinsenhof.
Vanaf 2016 is hij voorzitter van de zelfstandige Stichting.
Willy is ondertussen na haar pensionering zich fanatiek gaan bezig houden met Line Dansen en organiseert samen met anderen de vrije dansavonden op vrijdag en de Countryfeesten op de zondagmiddag, waarbij bekende artiesten optreden.

Het Gouden Huwelijksfeest wordt in besloten kring gevierd.