Hoe kunt u zorg krijgen?

Hoe kunt u zorg krijgen?
Op het moment dat u geestelijk of mentaal achteruit gaat en bijvoorbeeld niet meer uzelf kan douchen of de medicatie niet meer overzichtelijk heeft, kunt u zorg aanvragen bij de verschillende thuiszorgorganisaties in Best waaronder ZuidZorg.
Deze zorg kunt u zelf aanvragen of via de huisarts. Als u in het ziekenhuis komt te liggen en zorg nodig heeft dan regelt het ziekenhuis dat u thuiszorg krijgt.

Op het moment dat u zorg aanvraagt wordt er gekeken of er plek is voor uw zorgvraag.

De wijkverpleegkundige komt bij u langs voor een intake. De wijkverpleegkundige bespreekt uw zorgvraag en kijkt wat er mogelijk nog meer speelt in uw situatie.
Mocht de wijkverpleegkundige beslissen dat u zorg nodig heeft, dan krijgt u een indicatie en worden er afspraken gemaakt over de in te zetten zorg.

Er zijn verschillende redenen waarvoor u zorg nodig kunt hebben. Zo kan dit zijn voor de dagelijkse verzorging, voor de medicatie of omdat u bijvoorbeeld een stoma, drain of katheter heeft waarvan u nog niet weet hoe u deze zelf kan verzorgen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ZuidZorg of persoonsalarmering komt dan naar het wijkverpleegkundig spreekuur, elke woensdag van 12.30-14.00 uur in Bestwijzer.

Graag tot dan!

Groetjes Meggie van den Boom en Linda Wijffelaars,
Wijkverpleegkundigen ZuidZorg.
 
 

Locatie, tijd en kaartjes
Waar:
Bestwijzer
Wanneer:
elke woensdag
Hoe laat:
12.30-14.00
Kaartjes:
Gratis