Informatieavond samen met de SNS Bank

Informatieavond samen met de SNS Bank

 

KBO
We snappen dat je van een bank meer verwacht dan alleen een betaalrekening, spaarrekening of hypotheek. Daarom organiseren wij regelmatig informatiebijeenkomsten over financiële onderwerpen waarvan we weten dat ze je bezighouden. Dit met als doel dat jij je financieel onbezorgder voelt. Het maakt hierbij niet uit of je klant bij ons bent of niet.

Op verzoek van KBO Best organiseren wij op 27 juni aanstaande een informatieavond in de Prinsenhof (Hoofdstraat 43) in Best. . Deze bijeenkomst is bedoeld voor zowel KBO-leden als niet-leden. Tijdens de avond is ook een lokale makelaar en notaris aanwezig. We informeren je graag over de volgende onderwerpen:

– Kan ik op mijn leeftijd nog verhuizen en een hypotheek krijgen?
– Is kopen altijd interessant?
– Ik ben (bijna) met pensioen. Wat zijn de gevolgen m.b.t. mijn woonsituatie?
– Heb ik financiële ruimte voor mijn oude dag?
– Het belang van het (levens)testament.
– Hoe kan ik mijn kind(eren) financieel ondersteunen?

De informatieavond begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 21.30 uur. De bijeenkomst kost je niets.

De informatieavond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
De bijeenkomst kost je niets.

Meld je nu aan via: secretariaat@kbobest.nl of bel 06 – 52 33 71 63

46735 | 13/05/2019 | VERSVANDEPERS