KBO – muziekmiddag met Maestro & C0 van hoge kwaliteit

KBO – muziekmiddag met Maestro & C0 van hoge kwaliteit

Op zondagmiddag 17 februari vond er in Prinsenhof, de huiskamer van de KBO, een muzikaal optreden plaats voor alle senioren in Best. De muziek werd verzorgd door het duo Maestro & Co en die deden hun naam alle eer aan. Met hun muziek en zang die getuigden van vakmanschap wisten zij de ruim 120 aanwezigen regelmatig in vervoering te brengen. Daarbij liet een aanwezige zich ontvallen: ‘ik speel al jaren een beetje gitaar, maar als ik deze gitarist hoor dan lever ik de mijne maar snel in’.
 
Het duo bracht een programma “Mixed Dubbel ”ten gehore wat een tijdsperiode bestreek van pakweg 1945 tot 1978. Het was duidelijk een programma waarin de nadruk lag op het luisteren naar muziek en uiteraard meezingen met ‘gouwe ouwe’ van Toon Hermans, Eddy Kristiani, Guus Meeuwis en natuurlijk niet te vergeten de Beatles en Vera Lynn.
 
De reacties van het publiek waren erg positief. Daarmee werd onderstreept dat er ook behoefte is aan een dergelijk muziekoptreden. De optredende artiesten gaven zelf ook te kennen genoten hebben van hun optreden. “Wat een ontzettend gezellige club zijn jullie hier in Best” was hun commentaar. Zo is het maar net.
 
Na deze geslaagde muziekmiddag gingen de bezoekers weer tevreden huiswaarts reikhalzend uitkijkend naar de volgende ongetwijfeld verrassende KBO- activiteit. Daar hoeft men niet lang op te wachten want het jaar 2019 staat bol van (nieuwe) activiteiten in het kader van hun 60 jarig jubileum.