Kerstconcert op Legerplaats Oirschot 2018

De KBO organiseert samen met de PVGE een bezoek aan het kerstconcert op de Legerplaats Oirschot.

 

Dit concert wordt gehouden onder de naam Kerstproms. Het Orkest van de Koninklijke Marechaussee verzorgt de muziek. De dirigent van het orkest maakt er ongetwijfeld een geweldige uitvoering van; hij heeft zijn sporen onder andere bij de Mariniers kapel verdiend. De solisten zijn op dit moment nog niet bekend, maar die zijn aan het orkest gewaagd. Op 15 december vindt het concert plaats in de als concertzaal ingerichte bioscoop op de legerplaats. De aanvangstijd is 19.30 uur, vanaf 19.00 is de zaal open. Om ongeveer 21.45 uur is het concert afgelopen. Voor de bezoekers is er vooraf en in de pauze gratis koffie en thee. Om het bezoek aan dit grandioze muzikale evenement makkelijk te maken heeft KBO Best in samenwerking met de PVGE busvervoer geregeld. In Best zijn er twee opstapplaatsen; bij de Prinsenhof en op het Wilhelminaplein. De bus is om 18.15 uur bij de Prinsenhof en om 18.30 uur op het Wilhelminaplein.
 
In de zaal is er een speciale ruimte gereserveerd voor onze groep. Voor het concertbezoek inclusief consumpties en vervoer tot voor de deur van de concertzaal en de retourreis zijn 65 kaarten beschikbaar.
 
 
Kaarten kosten € 21,50 en zijn op vertoon van uw ledenpas te koop bij Cultuurspoor (alleen pin betaling).
De kaartverkoop start voor leden van zowel de KBO als de PVGE op 29 oktober.
 
Bij het bezoek aan de legerplaats gelden bijzondere veiligheidseisen, u moet in de bus behalve uw kaart (entreebewijs) ook een geldig identiteitsbewijs zoals rijbewijs, ID kaart of paspoort bij u hebben.
Indien u dit niet kunt tonen, krijgt u geen toegang tot de kazerne.