Kerstmiddag

Kerstmiddag

Kerstmiddag met Maria van Deutekom en de Pimpernellen
Een verhalenverteller, stemmige kerstliedjes ( met een Brabants dialectsausje overgoten), grappige toneelstukjes, heerlijk worstenbrood met een drankje tijdens de pauze.
Alle ingrediënten waren aanwezig tijdens de druk bezochte kerstviering op woensdag 20 december in de feestelijke versierde grote zaal van de Prinsenhof. Het liep zo storm bij het bemachtigen van een kaartje voor de Kerstviering, dat al na een paar dagen “ helaas, uitverkocht” moest klinken voor de leden. Het bestuur gaat zoeken naar een oplossing ( een tweede middag?? ) voor dit probleem.
Onze activiteiten in 2017 werden goed bezocht en steeds meer senioren in Best worden lid van KBO Best. De middag begon met een “klassiek” kerstverhaal door Maria van Deutekom. “Het meisje met de zwavelstokjes” blijft een mooi verhaal en de zaal liet dit merken door doodstil te luisteren naar verhalenverteller Maria. Daarna maakte de vier dames uit Volkel , “De Pimpernellen” , er een mooie show van. Afwisselend werd er gezongen, stukjes voorgedragen en grappige toneelstukjes gespeeld. De toeschouwers reageerden enthousiast op de woordspelingen, misverstanden en zongen mee met de Kerstliedjes. De Golden Girls zorgden als vanouds voor een kopje koffie/thee bij binnenkomst en een drankje ( met een heerlijk worstenbroodje ) in de pauze. Een zeer geslaagde activiteit als afsluiting van het KBO-jaar 2017.