Modeshow met Vorstenbosch Damesmode

Modeshow met Vorstenbosch Damesmode

Georganiseerd door KBO Best in samenwerking met de PVGE Best.
Marianne, Margriet, Paula, Trees, Corrie, Ineke, Olga en Jolien liepen op 8 november op de catwalk tijdens de modeshow in de bovenzaal van De Cultuurbank.
In samenwerking met KBO en PVGE werd door de firma Vorstenbosch Women/Lindessa een presentatie gegeven van wintermode en nachtkleding.
Er werd een afwisselend programma geboden. Na het welkom door Koos de Laat waren er presentaties van Johann Vorstenbosch over zichzelf, de geschiedenis van het bedrijf en gegevens van de huidige winkel. Denk aan aantal medewerkers, merken, stuks kleding, winkeloppervlakte.
Deze presentaties werden telkens afgewisseld met een show door de bovengenoemde dames. Het betrof modieuze goed draagbare kleding (aan twee kanten te dragen jurk) met leuke accessoires (koop een hoed) en comfortabele nachtkleding (bedsokken met antislip zool).
Het was zaak goed op te letten tijdens de presentaties, want aan het eind van het programma volgde een quiz.
Met vragen als ‘In welk jaar startte de manufacturenzaak Rickelman-v.d. Velden?’ Na zitten en opstaan kreeg een gelukkige winnares een fikse tegoedbon.
Alle medewerkenden ontvingen bloemen, zoenen en een gul applaus. Ook het publiek werd verwend, met koffie, thee, taart, een tasje met cadeautjes en een drankje ter afsluiting.
 
Vera Scharten