Nieuwe coordinator clubs stelt zich aan u voor.

Nieuwe coordinator clubs stelt zich aan u voor.
Mijn naam is Petra Verheijen-Leuvering, getrouwd met Paul. In het jubileumjaar van de KBO 60 jaar geworden.
Al jaren actief in het vrijwilligerswerk geweest o.a. coördinatie verkeersbrigadiers, Zonnebloem, Buurtbus, buurtvereniging Wilhelmina dorp 25, en nu als coördinatrice clubactiviteiten binnen het KBO.

Een hele uitdaging maar gelukkig met goede begeleiding van Jo Goossens.
Jo is al jaren actief dus met mij komt het vast goed.

Ondertussen heb ik ook het beheer van de Facebook pagina op mij genomen zodat het KBO niet alleen via de website of de Nieuwsbrief te lezen is maar ook via social media.

Als hobby gaan mijn man Paul en ik graag kamperen met onze caravan, fietsen graag maar heel eerlijk gezegd met mooi weer! Ook zijn wij actief binnen de carnavalsvereniging De Heikriekels, natuurlijk wel bekend in Best.

Ik zie mijn taak binnen het KBO als een uitdaging en graag wil ik alle activiteiten een keer bezoeken om kennis te maken.
Ik sta open voor nieuwe ideeën, vernieuwingen binnen bestaande activiteiten maar ook nieuwe clubactiviteiten kunnen gerealiseerd worden. Laat maar horen !

Graag tot ziens