Nieuwjaarsbijeenkomst KBO Best

Nieuwjaarsbijeenkomst KBO Best
Op zondag 13 januari 2019 vond de Nieuwjaarsbijeenkomt plaats in de Prinsenhof.

Afgelopen week heeft KBO-Best haar Nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in de Prinsenhof. Deze bijeenkomst stond in het teken van het elkaar het beste wensen voor het nieuwe jaar maar ook om samen te proosten op de jarige KBO Best, 60 jaar jong. Iedereen werd bij de ingang persoonlijk verwelkomd door voorzitter Gaston Slagers en kreeg vervolgens een glas ‘bubbels aangeboden.
In zijn welkomstwoord wenste hij iedereen veel geluk en voorspoed in 2019 en feliciteerde hij iedereen met het 60-jarig bestaan van hun KBO. Een jarige wordt meestal een cadeautje overhandigd en hij stelde dan ook voor dat ieder lid één nieuw lid zou aandragen. Dat zou een geweldig cadeau zijn van de leden aan hun eigen jarige KBO.
De muziek werd die middag verzorgd door het bekende Klumkeskoor onder leiding van Lies van der Heijden. Zij brachten weer tal van bekende liedjes ten gehore die naar hartenlust meegezongen konden worden.
De sfeer was gezellig en ditmaal werd door personeel van de Prinsenhof zelf de gratis ‘natjes en droogjes’ rondgebracht zodat de ‘Golden Girls’, die het hele jaar al klaar staan voor de KBO-leden, zelf eens lekker konden genieten.
Een extra cachet werd aan de bijeenkomst gegeven door de onverwachte komst van Leo Bisschops en zijn echtgenote. Leo is lid van KBO Best maar tevens voorzitter van KBO- Brabant. Hun aanwezigheid werd bijzonder op prijs gesteld.
Aan het eind van de bijeenkomst kreeg iedereen nog een gratis toegangskaartje voor twee personen overhandigd voor de Senioren Expo in de Koningshof in Veldhoven.
Al met al een geslaagde bijeenkomst als aftrap voor een jaar boordevol feestelijke activiteiten.
Hier alvast de foto’s