DoeZomer 2019. Terrasmiddag 21 augustus 2019

DoeZomer 2019. Terrasmiddag 21 augustus 2019

Op een prachtige zomerse donderdag verzamelden zich 39 leden van KBO Best en PVGE in Quatre Bras voor een DoeZomer activiteit. De woensdagse variant was met 50 personen al snel uitverkocht.
Het ging hier namelijk om een aangeklede excursie door het buitengebied van Best. Toon van Genugten is de reisleider die veel heeft te vertellen over dit gebied. Na koffie, thee en cake vertrok de bus richting Sint Oedenrode via Liempde langs de binnenwegen in het Groene Woud. Het is er inderdaad heel erg groen, nu akkers en weiden teruggegeven worden aan de natuur. De tussenstop was in de Gasthuishoeve in Kremselen. Een grote boerenstal die is ingericht om gasten te ontvangen en te vermaken. Onbegrijpelijk dat niemand de kans heeft waargenomen om een uurtje te rollebollen in de hooiberg. Een wandelingetje langs de vijver en toekijken bij het maken van bonbons was ook interessant.
Na de versnaperingen, een drankje en een enorm stuk appeltaart, vertrok de bus terug naar het terras van Quatre Bras. Daar was het goed toeven met een koel glaasje. Met bloemen en applaus voor onze reisleider en zijn dochter Sofie werd middag afgesloten.

Vera Scharten
 
 
Terrasmiddag 21 augustus 2019


 
 
Terrasmiddag 22 augustus 2019