Vander Klooster modepresentatie

Vander Klooster modepresentatie april 2018

Dagtocht Vander Klooster mode Donderdag 26 april vertrokken we met 25 personen naar Vander Kloostermode in Boskoop.

Onderweg hadden we wat oponthoud vanwege 2 ongelukken, maar goed half 11 arriveerden we in Boskoop.
We werden hartelijk ontvangen door de heer Vander Klooster zelf, die kort vertelde dat zij 40 jaar bestonden en vanwege dat feit waren er ook diverse aanbiedingen met 10 % korting.

Nadat we koffie en thee met een gebakje hadden genuttigd, begon de modeshow. Er werd geshowd door de dames Sandra, Ans en Annemiek, die ons allerlei modellen pantalons, blouses, jassen, jurken etc. toonden van diverse bekende merken.

Ook leerden we dat de blouson weer terug is van weggeweest, maar we wisten al lang dat de mode zich steeds blijft herhalen, alleen nèt weer iets anders.

Vanwege het jubileum konden we raden hoeveel knopen er in een grote glazen vaas zaten en na afloop bleek dat Loes er het dichts bij zat.

Zij ontving een leuk tasje en ze dingt op het eind van het seizoen nog mee naar de fashioncheque van € 300,00. Om 12.00 uur hebben we geluncht en daarna werd de groep in tweeën gedeeld.

De ene helft ging naar de Bingo, waar een cheque van € 15,00 te winnen was en enkele kleinere prijsjes, de andere helft ging alvast shoppen in de modezaak. Naderhand werd het omgewisseld.

Er was voldoende keuze in de maten 36 tot en met 52/54 en er zijn dan ook veel plastic tasjes met inhoud mee naar huis gegaan.

Rond half 5 waren we weer terug in Best. Iedereen had het goed naar de zin gehad.

Anke Lips