Nieuwsbrief

Elf keer per jaar krijgen leden van KBO Best een Nieuwsbrief bezorgd
Tegelijkertijd wordt het blad van KBO Brabant “ONS” bij u bezorgd.

 
Naast vaste rubrieken als de namen van het bestuur, de namen van de ouderenadviseurs en de namen van de redactieleden van de Nieuwsbrief staan er allerlei wetenswaardigheden in over gebeurtenissen en evenementen die nog plaats moeten vinden.

Alle werkgroepen kondigen in de Nieuwsbrief hun evenementen aan en doen er verslag van.
Klik hier een compleet overzicht van welke activiteit vindt waar plaats en wie is de contactpersoon.

Kortom U wordt maandelijks op de hoogte gehouden van het wel en wee van KBO Best. Wilt u de ONS eens digitaal lezen, ook oudere exemplaren,
klik dan op deze link ONS DIGITAAL. Op deze site vindt u ook andere interessante artikelen. KBO Best wil met de tijd mee!

Ongetwijfeld hebt u gemerkt dat steeds meer nieuws en informatie ons bereikt via de digitale snelweg. Ook KBO Best wil zich voorbereiden op een meer digitale toekomst en daarvoor onder andere e-mail gaan gebruiken. Onze Nieuwsbrief verdwijnt echter niet!

Tegelijkertijd is het niet altijd mogelijk om met de Nieuwsbrief in te spelen op de actualiteit.
Daardoor kunnen we u soms niet informeren over bijeenkomsten, evenementen en dergelijke die plotseling of op korte termijn aan de orde zijn.

Daarvoor willen wij over enige tijd een digitale Nieuwsbrief gaan gebruiken. We zullen uiteraard heel terughoudend zijn met het sturen van berichten.
Dit om te voorkomen dat uw mailbox volloopt of dat u de mail als extra druk op uw dagelijks leven ervaart.

Op dit moment ontvangen KBO leden die hun (juiste) email adres hebben opgegeven periodiek de Nieuwsbrief van de SeniorenRaadBest. Dit is een organisatie waarin de KBO onder andere met de PVGE samenwerkt op het gebied van belangenbehartiging.

Bent u KBO lid met een e-mailadres maar ontvangt u geen Nieuwsbrief van de SeniorenRaad geef dan uw mailadres door aan het secretariaat via onderstaand bericht.
Op die manier kunnen we u, nu en zeker in de toekomst, nog beter informeren over wat er speelt in Best en bij de KBO.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Opmerkingen/vragen

 
terug | home | top