Zorg- en Dienstenwijzer 2019

Zorg- en Dienstenwijzer 2019
 

Deze maand is een geheel geactualiseerde 2019-versie van de Zorg- en Dienstenwijzer verschenen, verzorgd door werkgroep Zorg van de seniorenraad. Het is beschikbaar op internet, op de website www.kbobest.nl en op de website www.seniorenraadbest.nl maar ook is het boekwerkje kostenloos verkrijgbaar aan de balie van Bestwijzer. Dit is bedoeld voor senioren die het boekje nog niet eerder hebben ontvangren.

Deze “Zorg- en Dienstenwijzer voor senioren in Best” bevat gedetailleerde informatie over alle organisaties in Best die zorg, hulp, ondersteuning en diensten leveren aan senioren op allerlei gebied. U vindt er zowel professionele organisaties als vrijwilligersorganisaties, commerciële dienstverleners en diensten die de gemeente levert. Als een bepaalde dienst niet in Best geleverd wordt, vindt u waar u deze wel kunt vinden in de omgeving van Best.

Ook bevat deze wegwijzer – in het voorwoord aanbevolen door burgemeester Hans Ubachs – veel tips over gezond leven, duurzaam wonen en adviezen op financieel en juridisch gebied. Er is een uitgebreide zoekindex, zodat u makkelijk de informatie kunt vinden die u zoekt.

De druk van van deze actuele 2019-versie van het boekje is mogelijk gemaakt dankzij de jaarlijkse subsidie die de seniorenraad van de gemeente Best ontvangt voor de collectieve belangenbehartiging van alle senioren in Best.

Als u de nieuwe Zorg- en Dienstenwijzer wilt inzien, klik dan op onderstaande link.
Zorg- en Dienstenwijzer 2019