Toneel

Toneel

Onze toneelclub ‘De Jeugd van vroeger’ heeft zich met haar uitvoeringen van het blijspel “Pak de koffer maar weer uit, schat!’ weer van haar beste kant laten zien.

Genieten

Met veel energie en plezier werd het blijspel uitgevoerd. Dat voelde het aanwezige publiek direct en maakte dat iedereen vanaf het begin met volle teugen genoot.
Het kan niet anders dan dat in de vele repetities die aan de daadwerkelijke uitvoeringen vooraf gingen natuurlijk serieus geoefend moest worden, maar ongetwijfeld hebben de spelers de nodige voorpret gehad.

Complimenten

Het voelde allemaal goed. Iedereen had een rol die bij hem of haar paste en speelde die voortreffelijk, niemand uitgezonderd. Complimenten ook voor de regisseur, want ga er maar aan staan om met een dergelijke ‘jeugd’ alles toch in goede banen te leiden. De voorstellingen waren zowel op donderdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond in ’t Tejaterke.
Een volle zaal bij elke uitvoering! Daar wordt weer eens mee bewezen dat uitvoeringen van onze toneelclub breed worden gewaardeerd in Best.

Veel vrijwilligers

Dit alles was natuurlijk alleen mogelijk door de logistieke en facilitaire ondersteuning en de sponsoren.
Van decorbouwers tot onze vrijwilligers bij de toegang en de uitgifte van drankjes.
Een geoliede machine waarbij de sponsoren hebben gezorgd voor de ‘olie’.. Allemaal hartelijk dank voor jullie inzet/bijdrage.
Onze KBO is bijzonder trots op onze geweldige toneelclub en wij kijken al reikhalzend uit naar hun volgende uitvoering.

Contactpersoon

Contactpersoon mevrouw Dinie Delissen, 0499 – 399 892

© 2022 KBO Best | Website gerealiseerd door Yolknet