Belastinginvulhulpen

Ieder jaar weer krijgen veel senioren bericht van de Belastingdienst dat er aangifte Inkomstenbelasting gedaan moet worden.
KBO – Best beschikt over een deskundig team van goed opgeleide vrijwillige belasting invulhulpen die u graag helpen met het invullen van uw aangifte Inkomstenbelasting, de aanvraag van een toeslag of andere zaken op belastinggebied. Het spreekt voor zich dat uw privacy bij ons gewaarborgd blijft.

Wordt op tijd aangekondigd

Ieder jaar maakt onze belastingservice tijdig via de Nieuwsbrief van de KBO en via het weekblad Groeiend Best het aanmelden voor de belastingservice bekend. Daarbij wordt ook aangegeven wat u zelf aan voorbereiding kunt doen. Overigens, ook als u geen bericht van de Belastingdienst krijgt, is het de moeite waard om u te melden bij onze belastingservice. Onze invulhulpen kunnen dan samen met u nagaan of er mogelijkheden tot teruggave zijn. Voor de kosten van onze belastingservice hoeft u het niet te laten.

Wat kost het?

Per aangifte wordt slechts een vergoeding van € 10,– per aangifte gevraagd. Dit ongeacht of u wel of geen lid van onze KBO bent. Ieder jaar maken meer dan 100 huishoudens gebruik van deze KBO- belastingservice voor alle senioren in Best.

 

Contactpersoon is Lenie van der Ven. Tel: 0499 395 058

kbobest logo