Reizen en excursies

Reizen en excursies

De werkgroep reizen en excursies maakt aan het begin van elk jaar een plan voor een aantal excursies en meerdaagse reizen.

Doelstelling werkgroep Reizen en Excursies 

Ontmoet anderen in een prettige en ongedwongen sfeer.

Bij het maken van dit plan gaat de werkgroep uit van wensen die er leven bij de KBO leden. Wij poberen een zo gevarieerd en interessant mogelijk reisprogramma samen te stellen. Dit kan zijn op individueel aangeven (dus schroom niet om je ideeën te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of door middel van rondvragen/enquêtes die we houden tijdens ledenbijeenkomsten.

Doelstelling

  • Leuke reizen te boeken voor de leden die passen bij de behoeften en mogelijkheden van onze leden.
  • Alle zaken voor de reizen dusdanig goed regelen, dat de drempel om deel te nemen heel laag is. (ontzorgen).
  • De reizen geven de mogelijkheid om anderen te ontmoeten in een prettige en ongedwongen sfeer.
  • Waardoor met name ook alleenstaanden heel makkelijk met anderen in contact komen.
  • De reizen een toegevoegde waarde geven door altijd een interessant onderdeel in het dag programma op te nemen. (musea, historische feiten, bouw en kunstwerken etc.)

Volle bus

In de praktijk betekent dit dat we uitgaan van een bus met minimaal 40 personen die zich in hebben geschreven m.b.v. de inschrijfformulieren uit Prikbord of via de internetsite van KBO Best.
Indien we het benodigde minimum aantal deelnemers niet halen kan het betekenen dat we de reis niet door kunnen laten gaan. Dit is niet waar we naar streven! Dit heeft geen financiële consequenties voor degene die al in hebben geschreven. Ze krijgen tijdig bericht dat e.e.a. niet doorgaat.
Gelukkig komt dit niet vaak voor en hebben we meestal een volle bus met allemaal mensen die er zin in hebben, en dan is zo’n dag bij voorbaat al gelukt.

De werkgroep Reizen en Excursies bestaat uit:

Wilma van Rulo
(contactpersoon) 
Michiel de Ruijterstraat 74  06 23908188
Willy Wouters Raadhuisplein 54 06 28514882
Riny de Kort Koningin Julianaweg 62 06 18873485
Rashid Liebregts Varshaak 3 06 50272994
Fons Roesthuis Wandelhei 11 06 12659819

 

 

 

kbobest logo