Voorwoord van de voorzitter-12-2020

Als u dit leest heeft u de laatste prikbord van het jaar ontvangen. Het afgelopen jaar hebben veel mensen hard gewerkt om met een professioneel magazine uit te komen. Ik moet u zeggen: dat is gelukt. Het blad ziet er fantastisch uit en dankzij de vele bedrijven die ons ondersteunen door advertenties kan het blad nagenoeg zichzelf bekostigen. Het streven is dat we dit in 2021 ook daadwerkelijk gaan realiseren. Het volgende nummer zal, vanwege de feestdagen en de logistiek, niet in januari uitkomen maar in februari.

Het nieuwe bestuur is met enthousiasme aan de slag gegaan en ik ben blij dat we nu compleet zijn. Vanaf deze plaats wil ik Gaston Slagers, Koos de Laat en Caren Herps nogmaals bedanken voor de overdracht die heeft plaatsgevonden. Dat geldt ook voor de overdracht van de website die Tom Herps jarenlang heeft verzorgd. We zijn nu bezig om deze te actualiseren en hopen dit in het begin van het volgend jaar voor elkaar te hebben. Hebt u zelf suggesties, ziet u onjuiste namen staan, laat het ons weten.

Door Corona hebben we dit jaar lang niet alles kunnen uitvoeren dat we voor ogen hadden. Eind maart van dit jaar kregen we flinke beperkingen opgelegd die nu nog steeds doorwerken. Samen met u hoop ik dat we toch in de loop van volgend jaar weer de draad kunnen oppakken, dat de clubs het heel druk krijgen en dat we reizen en excursies weer voor u mogen verzorgen. We hebben goede hoop dat een toekomstig vaccin tegen Corona aanslaat, met als resultaat dat ons levenspatroon weer wat normaler gaat worden.

De jaarlijkse attentie die u van ons gewend bent is enigszins anders geworden. We wilden onze leden vanwege Corona niet in de rij laten staan en we wilden deze keer al onze leden iets geven. Vandaar dat u bij dit nummer van prikbord een traktatie aantreft zodat u met Sinterklaas, Kerstmis of Oud op Nieuw nog eens kunt terugdenken aan KBO Best, een vereniging die uw belangen behartigt.

Namens het voltallige bestuur wens ik u fijne feestdagen en een goed 2021!

Paul Gondrie
voorzitter KBO Best

kbobest logo