Wilma van Rulo opvolger Koos de Laat

Sinds 1 november ben ik gestopt bij Philips Best. Ik ben 63 jaar oud en hoop mijn steentje te kunnen bijdragen aan KBO-Best. Vanwege mijn administratieve werk bij Philips en mijn belangstelling voor computers heb ik al contact gelegd met de redactie van prikbord en wil me ook gaan bezighouden met de website.
Als nieuwe coördinator voor reizen en excursies word ik gelijk in het diepe gegooid. Helaas zijn dit jaar door Corona de reizen en excursies niet kunnen doorgegaan. Toch wil ik samen met het team een start maken om in het nieuwe jaar 2021 een paar reizen te gaan organiseren.

Als u dit leest, heb ik al kennisgemaakt met het team (helaas niet fysiek, maar via mail) en gaan we langzaam opstarten voor het maken van nieuwe plannen. De bedoeling is om een enquête te sturen met de vraag om dit in te vullen en te retourneren. We hopen van harte op uw medewerking zodat wij weer voorzichtig kunnen denken aan het organiseren van leuke reizen voor onze leden. Uiteraard als dit weer mag van de overheid en wij zelf het risico aanvaardbaar vinden. U heeft het verdiend na dit bewogen jaar.

Als voorzitter van KBO Best ben ik blij dat Wilma ons bestuur gaat versterken. Hiermee is ons bestuur compleet. Ik wens haar veel succes en natuurlijk veel plezier bij haar activiteiten voor KBO Best.

kbobest logo