Filmvoorstellingen voor '50-plussers'

Voor leden van KBO-Best heeft BioBest nu een extra aantrekkelijke regeling: op vertoon van uw lidmaatschapskaart krijgt u € 1,- korting op zowel de 50+ voorstellingen als op de reguliere films.

Specials: Voor het Royal Opera House bedraagt de prijs €15,75 per persoon, inclusief koffie/thee​
in de pauze. De reguliere prijs is €18,75, dus dit betekent een korting van € 3,-. Voor Biobest Plus
is de prijs €7,50 per persoon, inclusief koffie/thee in de pauze. De reguliere prijs is € 8,50, dus hier geldt een korting van € 1,-. Voor onze Specials van André Rieu is de prijs €14,50, ook inclusief koffie/thee in de pauze. De reguliere prijs bedraagt €14,50 exclusief koffie/thee, dus hier ontvangen leden een korting van €3,25. Ook staat de kortingspagina voor de KBO-leden online: https://www.biobest-theater.nl/informatie/kbo. Overigens is het niet mogelijk om online van de korting gebruik te maken. Uiteraard vertoont theater BioBest ook in 2024 een programma voor de 50-plus doelgroep. Behalve de aangepaste filmkeuze ook een sympathiek geprijsd kaartje. Basis prijs acht euro vijftig, inclusief koffie of thee met iets lekkers. Uiteraard sluit het tijdstip van de voorstellingen aan op de wensen van ‘plussers’.

​De agenda voor de komende periode ziet er als volgt uit:

film unebellecourse nov2023 film bank of dave dec2023 film de vuurlinie dec2023 film rocco sjuul dec2023  

 

​Une belle course
De 92-jarige Madeleine belt een taxi om haar naar het verzorgingstehuis te brengen waar ze voortaan zal wonen. Ze vraagt haar chauffeur Charles langs plekken te rijden die wat betekend hebben in haar leven, om deze voor een laatste keer te kunnen zien. In de straten van Parijs wordt langzaamaan een buitengewoon leven onthuld, wat Charles meer raakt dan hij ooit had kunnen denken. Sommige taxiritten kunnen levens veranderen.
Donderdag 30 november 14.00 uur
Vrijdag         1 december 14.00 uur

Bank of Dave
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Dave Fishwick, een selfmade miljonair uit het Britse dorpje Burnley. Dave, opgeklom-men vanuit de arbeidersklasse, besluit een bank op te richten om lokale bedrijven een kans te geven. In de poging om zijn geliefde gemeenschap te helpen, schakelt hij de hulp in van de jonge Londense advocaat Hugh. 
De elitaire financiële instellingen in Londen hebben al meer dan 100 jaar geen nieuwe bankvergunning verleend en zijn vastbera-den om Dave tegen te werken.
Donderdag  7 december 14.00 uur
Vrijdag        8 december 14.00 uur

​​De Vuurlinie
Op missie in Afghanistan leidt Marco zijn manschappen door vuurgevechten. Hij ontvangt daarvoor de hoogste onderschei-ding die Nederland kent: de Militaire Willems-Orde. In de jaren erna raakt Marco echter in opspraak. Tegelijk worstelt de militair met trauma’s die hij zelfs met zijn liefde Mirjam niet kan delen en in de media en op straat heeft iedereen een mening over hem. Marco belandt in een emotionele rollercoaster. Wanneer hij zijn gelijk probeert te bewijzen, staat hij misschien wel voor zijn moeilijkste missie ooit.
Dinsdag       12 december 14.00 uur
Donderdag  14 december 14.00 uur
Vrijdag        5 december   14.00 uur

 Rocco & Sjuul
Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flambo-yante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen?
Dinsdag       19 december 14.00 uur
Donderdag  21 december 14.00 uur
Vrijdag        22 december 14.00 uur

Zie ook: https://www.biobest-theater.nl/informatie/kbo voor kortingen voor KBO-leden

Let op: controleer enkele dagen voor de voorstelling of het programma niet is gewijzigd. Af en toe wordt een film voortijdig uit roulatie genomen.

kbobest logo