Kom ook bowlen!

Kom ook bowlen!

​Ongeveer twee jaar geleden dreigde de bowlinggroep van de KBO-Best uit elkaar te vallen. ​
Vrijetijdscentrum Best werd gesloten en een uitwijkmogelijkheid binnen Best was er niet. Dan maar stoppen allemaal? Niet dus.
Zou verhuizen naar de megabowling in Eindhoven-Woensel iets zijn? Wie niet waagt, wie niet wint. Dus zijn we met de leiding van de Eindhovense Bowling gaan praten over onze situatie. Het werd een erg positief gesprek waarbij alle privileges die we in Best hadden, werden overgenomen.
We kwamen terecht op een echte bowling wedstrijdbaan; toch wel even iets anders dan het amateuristisch gebeuren in Best. Niet om de eigenaren nu een trap na te geven, maar puur om het feit dat nu de pins alle kanten opvliegen terwijl in Best diezelfde pins nog aan touwtjes zaten die regelmatig in de war ​vlogen of een bowlingbal via de goot toch nog een mooie score opleverde.
​Niet iedereen is mee verhuisd naar Eindhoven-​Noord omdat de afstand voor sommigen toch als een bezwaar werd gezien. Nu wordt er gefietst (lekker gezond) of met elkaar meegereden in de auto. Omdat wij, als ouderen, toch wel erg vaak op vakantie gaan of thuis een klusje moeten doen, is er zeker nog ruimte voor aanwas.


Heb je zin om eens te komen kijken of om een keertje mee te doen, loop dan op maandagmiddag even binnen. We starten iedere maandagmiddag aan de Vijfkamplaan om 13.30 uur en vertrekken weer rond 15.30 uur. Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Henny Appel 06-47127758.

Henk van Hout

kbobest logo