Voorwoord voorzitter

Carnaval hebben we weer achter de rug. Fijn dat het seniorenbal en het carnavalsontbijt zo goed zijn verlopen. Dit zijn altijd weer leuke happenings. Het aanvangstijdstip van het ontbijt was deze keer niet 11.11u maarvoorblad prikbord maart2024 10.00u., dit op veler verzoek van onze leden die 11.11u wel een ludieke tijd vonden maar voor een ontbijt het ook wel wat laat vonden.
Op zondag 25 februari trappen we dan echt af met de viering van KBO Best 65-jaar. Het dartevenement in de sportkantine van sporthal Naastenbest begint om 14.00u. Heeft u zich hiervoor niet aangemeld? Dan bent u toch welkom om even de sfeer te proeven.
​Komt u ook naar de workshop van de Videoclub? Deze wordt gehouden op dinsdagmiddag 19 maart van 14.00u-17.00u in de Kadans.
​Tussendoor kunt u ook al kennis maken met onze toneelvereniging “De jeugd van Vroeger” die van donderdag 7 maart tot en met 10 maart in het Tejaterke weer voor u gaan spelen. Aanmelden kan rechtstreeks via de website van het Tejaterke.
Dit jaar gaan we experimenteren met ons lentefeest. Door de grote belangstelling waren de kaartjes al snel uitverkocht en moesten we veel leden teleurstellen. We hebben besloten om dit voorjaar twee lentefeesten te organiseren. Het eerste op donderdagmiddag 11 april en het tweede op vrijdagavond 3 mei.
Op vrijdagavond zult u in de gelegenheid zijn om een dansje te wagen met muziek van ’t Orkesje, voor velen van u welbekend. We hopen hiermee ook de jongere ouderen te kunnen binden aan onze activiteiten.
Op donderdagmiddag 25 april zal weer de algemene ledenvergadering (ALV) worden gehouden in Prinsenhof in de grote zaal. De agenda vindt u elders in Prikbord. De ALV is een belangrijke bijeenkomst, vooral voor het bestuur omdat we daar verantwoording geven over het gevoerde beleid en we u ook meenemen in de financiële situatie van onze vereniging. Tevens zullen we daar twee nieuwe bestuursleden introduceren en uiteraard hebben we weer enkele jubilarissen die we in het zonnetje gaan zetten.

​Paul Gondrie, voorzitter KBO-Best

kbobest logo