Voorwoord voorzitter

'We zitten midden in de lente met het mooie vooruitzicht dat de zomer er weer aankomt. De zomer die voor ons officieel begint op 20 juni en eindigt op 22 september. Dit betekent dat ons grote jubileumfeest op vrijdagvoorblad prikbord juni2024 13 september een mooie zomerse bijeenkomst gaat worden. In dit Prikbord kunt u er alles over lezen en ook hoe u aan kaartjes kunt komen. Deze keer zijn er drie momenten om de feestkaartjes te kopen.

Het afgelopen lentefeest is een groot succes ge-worden. De keuze om een middag- en avondfeest te houden heeft goed uitgepakt. Het herfstfeest in het najaar gaan we nu ook in twee uitvoeringen doen.

We hebben ook onze jaarvergadering erop zitten en waren blij met de grote opkomst. Een verslag hiervan leest u in Prikbord, maar één onderwerp wil ik er even uithalen. We hebben de mening gepeild over de naam KBO-Best. Een grote meerderheid wil gaan voor een andere naam zoals al in veel plaatsen gebeurt in Brabant. Bent u geïn-teresseerd om hierover met het bestuur mee te denken, laat het dan weten via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De komende activiteiten vanwege ons 65-jarig bestaan zijn badminton (31 mei), jeu de boules (13 juni) en wandelen met IVN (14 juli). Wilt u meedoen, meldt u zich dan aan. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de artikelen en inschrijfformulieren in het Prikbord en naar onze website: kbobest.nl.

Ten slotte: nog een oproep om ons bestuur te versterken met een man/vrouw die samen met het bestuur vorm wil geven aan de public relations van KBO-Best. Dus hebt u interesse, meldt u aan bij een van de bestuursleden!

​Paul Gondrie, voorzitter KBO-Best

kbobest logo