Autorit voor 80+ leden

Van 29 augustus 2024 12:30 tot 29 augustus 2024 19:00
Gezien: 167

Autorit 80plus

In het kader van ons 65-jarig bestaan hebben we op 29 augustus een autorit gepland voor onze 80+-leden. U wordt rond 12.30 uur thuis opgehaald door de chauffeur en om 13.00 uur vertrekken we gezamenlijk vanaf het Prinsenhof via een toeristische route naar het orgelmuseum in Hilvarenbeek. Hier wordt u ontvangen met koffie/thee en een Brusselse wafel. In de pauze krijgt u nog een drankje aangeboden.

Het programma in het orgelmuseum is van 14.00 uur tot 16.00 uur waarvan u zeker zult genieten. Na deze gezellige middag gaan we weer via een toeristische route terug naar Best om na afloop nog te genieten​van een etentje bij het Prinsenhof. Na afloop​van deze middag wordt u omstreeks 19.00 uur weer door de chauffeur naar huis gebracht. Wij beloven u er een gezellige middag van te maken zoals u van ons gewend bent van onze feesten. De kosten voor dit feest zijn € 20,00 per persoon.

Als u meegaat en een familielid of kennis wil meegaan als chauffeur, laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld het op het inschrijfformulier.

De chauffeurs mogen gratis mee naar het museum en nemen ook gratis deel aan het afsluitend etentje, dit als compensatie voor de gemaakte autokosten.

Opgeven kan door:  (vóór 15 augustus)

1. Een e-mail met het ingevulde  inschrijfformulier autorit 80+ te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Of het strookje uit Prikbord ingevuld  in te leveren bij Wilma van Rulo,  Michiel de Ruijterstraat 74, Best.


kbobest logo