Bezoek Kerstmarkt Oberhausen (€ 57,50 p.p. incl. diner)

Van 28 november 2024 10:45 tot 22:00
Gezien: 318

Deze dagtocht is gepland en uitgewerkt maar staat nog niet open voor inschrijving!

Na publicatie in het september nummer van  Prikbord kunt u inschrijven.

De gezelligste tijd van het jaar is weer in aantocht! Misschien kijk je niet alleen uit naar de feestdagen, maar ook naar de kerstmarkten die eraan vooraf gaan. Slenteren langs de kraampjes van een kerstmarkt in Duitsland is een van de leukste activiteiten in december. Van de verlichte kraampjes, warme chocomel en lekkernijen warm je helemaal op!

De grote kerstmarkt van Oberhausen ligt bij  het winkelcentrum Cento en maakt deel uit van de top 10 van kerstmarkten in Duitsland. Het winkelcentrum is het grootste van Europa. Eenmaal binnen kunt u gaan genieten van al het moois wat dit winkelcentrum te bieden heeft. De 100 winkels bieden ontzettend veel verschillende producten aan, b.v. de Coca-Cola Oase biedt lekkernijen aan rondom een mooi Venetiaans plein.

Het winkelcentrum is zowel binnen als buiten gezellig versierd en helemaal in kerstsfeer. Binnen in het winkelcentrum is er ook een kerstmarkt. Fonkelende groene kerstbomen met kristallen en bonte kerstballen en fascinerende lichtjes bepalen de sfeer.

De traditionele kerstmarkt vindt u voor het winkelcentrum met rond de 150 gedecoreerde houten kraampjes waar van alles aan de man wordt gebracht, kerstballen, handschoenen, kaarsen en natuurlijk glühwein etc..

Zo gauw het een beetje schemerig begint te worden (ongeveer 16.30 uur) is het natuurlijk erg leuk om de verlichte kerstmarkt buiten te gaan bezoeken. U kunt op uw gemak langs de kraampjes wandelen en genieten van de gezellige sfeer die ontstaat zodra de lampjes allemaal aan zijn.

Tijdens het bezoeken van deze kerstmarkt komt u helemaal in kerstsfeer.

 Verwacht verloop van de dag:

- 10.45 uur Instappen Den Ekker.

- 11.00 uur Instappen Wilhelminaplein aansluitend rijden we naar Oberhausen.

- 13.00 uur Verwachte aankomst in Oberhausen bij CentrO.

- 18.00 uur Verlaten we de kerstmarkt en beginnen we aan de terugreis naar Best.

- 19.15 uur We onderbreken de terugreis in het dorp Zeeland waar we bij het Witte Huis

   de dag af gaan sluiten met een goed verzorgd 3-gangen diner.

- 21.15 uur Hoogste tijd voor de laatste etappe van vandaag, terug naar Best..

- 22.00 uur Verwachte aankomt in Best

 kerstmarkt top10 duitsland oberhausen


kbobest logo