Workshop veilig online bankieren

Van 26 september 2023 14:00 tot 26 september 2023 16:00

​​We horen en lezen de laatste tijd (te) vaak over internetcriminaliteit bij het bankieren. Jammer genoeg voelen veel mensen zich bijna gedwongen tot internetbankieren. Het kan nou eenmaal niet anders. Veel mensen hebben echter angst om slachtoffer te worden van criminelen. Te vaak zien we bij b.v. ‘Opsporing Verzocht’ beelden van oplichters die met een gestolen bankpas staan te pinnen en hun slachtoffers veel geld afhandig maken.

Hoe voorkomt u problemen bij internet-bankieren? Op welke signalen moet u letten?
Deze en nog meer vragen komen aan de orde in de workshop Veilig Bankieren.
Deze wordt in samenwerking met de KBO verzorgd door de heer Jan Smulders van de ​Regio Bank in Best. In deze workshop zal hij aandacht besteden aan alle aspecten van Veilig Bankieren. ​U wordt van harte uitgenodigd op 26 september in het Prinsenhof. We starten om 14.00 uur en de workshop duurt ongeveer twee uur.

KBO-Best vindt dit onderwerp zo belangrijk dat we deze workshop gratis aanbieden.
U hoeft ook geen lid te zijn van KBO-Best om deze workshop bij te kunnen wonen. U dient zich wel aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Het eerste kopje koffie of thee krijgt u ook van ons!

kbobest logo