Dagtocht Country & Christmas Fair, Zeist (€ 76,50 p.p.)

Van 23 november 2023 10:00 tot 21:30

Donderdag 23 november (76,50 p.p. incl. diner)

Al 25 jaar een unieke kerstbeleving in sprookjessferen!

De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde kerstmarkt van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt, ademt u Kerst in fabelachtige sferen en komt u in een sprookjesachtige omgeving vol kerstbomen, prachtige decoraties en in de avonduren een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes.

Naast de echte kerstsfeer biedt de Christmas Fair haar bezoekers een rijk aanbod aan stands. Zo kunt u langs vele unieke stands wandelen, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en nog veel meer. Het aanbod is dus zeer divers. Tip: neem voldoende contant geld mee. Soms is het bereik op het terrein niet wat het moet zijn en lukt het betalen met een betaalkaart niet. Genoeg cash voorkomt wachten.

Tijdens het bezoeken van de stands kunt u  genieten van de muziek en komt u volledig in kerstsferen. Tijdens al dat kerstshoppen verbrandt u de nodige energie die natuurlijk weer kan worden aangevuld. Dit kan bij de vele stands die tal van lekkers bieden, bijvoorbeeld een portie oud-Hollandse poffertjes of een heerlijke kop Glühwein.

Als het winterzonnetje achter de horizon is verdwenen (ongeveer 16.30 uur), lichten de kerstlichtjes de Country & Christmas Fair bij slot Zeist prachtig op. Een waar kunstwerk om te aanschouwen. Ook worden de vuurkorven ontstoken en kunt met deze feeërieke verlichting op uw gemak langs deze stands wandelen. .

Kortom, de Country & Christmas Fair bij slot Zeist is hèt evenement in het midden van Nederland om in die o zo heerlijke kerstsfeer te komen. Uw Kerst wordt na het bezoeken van deze Fair onvergetelijk!

Verwacht verloop van de dag:

- 10.00 uur instappen bij D’n Ekker.
- 10.15 uur vertrek vanaf D’n Ekker naar het Wilhelminaplein en aansluitend naar Zetten.
- 11.30 uur verwachte aankomst in Zetten waar we bij ‘Aan de Linge’ worden ontvangen met koffie met gebak.
- 12.15 uur na de koffie stappen we in de touringcar voor een mooie rondrit. We rijden via Renkum en Wageningen naar Rhenen vanwaar we via Amerongen, Leersum en Langbroek naar Zeist rijden.
- 13.15 uur verwachte aankomst in het centrum van Zeist waar u de tijd heeft voor een klein bezoekje aan het centrum van Zeist en/of eventueel op eigen gelegenheid te gaan  lunchen.
- 14.15 uur vertrek vanuit het centrum naar de Christmas Fair.
- 14.30 uur verwachte aankomst bij de Christmas Fair.
- 17.30 uur we sluiten dit bezoek af en gaan beginnen aan de terugreis naar Best.
- 18.45 uur we onderbreken de terugreis in Zeeland waar we aan tafel gaan voor een heerlijk 3-gangen diner.
- 20.45 uur tijd voor de laatste etappe, terug naar Best.
- 21.30 uur verwachte aankomst in Best

kbobest logo