Musical AÏda, AFAS Circustheater Scheveningen, woensdag 24 Januari 2024 (€89,00 p.p.) VOL

Beginnend op 24 januari 2024 12:00

Op 24 januari 2024 is er een bezoek aan een matineevoorstelling van de musical Aïda gepland. De kaarten zijn voor de stoelen op de eerste rang, nl. rij 13,14 en15. U kunt voor deelname tot uiterlijk 12 DECEMBER 2023 inschrijven!

De muziek in Aïda behoort tot de meeste iconische uit de musicalhistorie. Het is het resultaat van de samenwerking tussen Elton John en Tim Rice. Zij lieten zich inspireren door de gelijknamige opera uit 1871 van de grote Italiaanse componist Giuseppe Verdi op een libretto (tekst) van Antonio Ghislanzoni.

Aïda, de musical, beleefde zijn wereldpremière op 16 september 1998. De wereldpremière van de vernieuwde versie was op 23 april 2023 in het AFAS Circustheater in Scheveningen, met nieuwe vertalingen door Orihana Calcines & Ryan van der Heijden. 

Het verhaal gaat -in het kort gezegd- over een tragische driehoeksverhouding en over vaderlandsliefde. Het vertelt het aangrijpende liefdesverhaal van de Nubische prinses Aïda en de Egyptische legerkapitein Radames.

De  prinses Aïda wordt gevangen genomen en tot slaaf gemaakt door de Egyptenaren. De Egyptische hoge militair Radamès is stiekem verliefd op haar, maar wil tegelijk trouw blijven aan zijn farao. Hun verboden liefde voor elkaar is het enige dat telt in een spannende tijd.

Hoofdrolspelers zijn Gaia Aikman en Talita Angwarmasse als Aïda, Naidjim Severina als Radames, April Darby als Amneris, Robin van den Akker als Zoser, Qshans Thode als Mereb, Joanne Telesford als Kadake en Jermaine Faber als Farao

Gedacht verloop van de dag:
12.00 uur Instappen in Best D’n Ekker.
12.15 uur Instappen op het Wilhelminaplein, hierna rijden we naar Scheveningen.
14.00 uur Verwachte aankomst in Scheveningen bij het Circustheater, waar u nog even de benen kunt strekken, iets tot u kunt nemen en/of gebruik kunt maken van het toilet.
15.00 uur Aanvang van de musical, deze duurt ongeveer 2,5 uur.
18.15 uur Na afloop van de show vertrekken we weer naar Best.
20.00 uur Verwachte aankomst in Best.

De genoemde prijs is inclusief de fooi voor de chauffeur en de reisverzekering.

U kunt nu inschrijven, klik op de button deelnemen bovenin deze pagina.

Als u inschrijft gaat u mee, tenzij u een tegenbericht krijgt dat de dagtocht niet doorgaat of u niet mee kunt en op de wachtlijst bent geplaatst. De toekenning van plaatsen gaat op basis van de volgorde van inschrijving. Wij willen u er ook op wijzen dat het invullen van het telefoonnummer van de thuisblijvers belangrijk is.

Klik op onderstaande link voor een korte video:

https://www.youtube.com/watch?v=OZ7UvRo3W8c

voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


kbobest logo