5-daagse najaarscruise 29 oktober t/m 2 november 2024 over de Rijn

Van 29 oktober 2024 tot 02 november 2024
Gezien: 1176

Met deze najaarscruise vaart u met de MS Rhein Prinzessin vanaf Mainz via Rüdesheim, Koblenz, Königswinter en Keulen naar Nijmegen. U vaart door een  indrukwekkend en gevarieerd landschap met vele burchten en kastelen, oude steden en wijngaarden. Dit wordt  gecombineerd met een aantal mooie excursies en samen met het voortreffelijke ontbijt, lunch en diner maken deze de cruise onvergetelijk.

Dag 1 Vanaf de opstapplaats in Best brengen wij u, met voldoende pauzes en een lunchstop (incl.)  naar uw schip de MS Rhein Prinzessin in Mainz. Na het inchecken vaart het schip naar Rüdesheim.

Dag 2  Na het ontbijt is er een excursie naar Rüdesheim naar o.a. het Mechanischer Muzikkabinett en de Drösselgasse en een rit met de Winzer Express door de wijnvelden van Rüdesheim. Het schip vertrekt na de lunch naar Koblenz waar we overnachten.

Dag 3  Tijdens het ontbijt vaart u naar Königswinter. In de middag kunt u met de Drachenfelsbahn (incl.) de Drachenfels (321 hoog) bij Königswinter  bezoeken. Hier hebt u  een uniek uitzicht over het Rijndal. Op de top staat ook de ruïne van het kasteel uit 1167.

Dag 4 Tijdens het ontbijt vaart het schip nu naar Keulen, waar u rond het middaguur aankomt. Na de lunch wordt u opgehaald door de Bimmelbahn voor een rondrit door de Altstadt van Keulen. Er wordt een stop gemaakt bij de Dom van Keulen, die u op eigen gelegenheid kunt bezoeken. Deze avond is er een bijzonder diner, nl. het Captains Dinner: laat u culinair verwennen.

Dag 5 De laatste dag van deze cruise voert van Keulen naar Nijmegen. U sluit deze cruise af met een light lunch. De bussen staan in Nijmegen klaar om u weer naar uw opstapplaatsen te brengen.

Om organisatorische redenen kan worden afgeweken van het programma.

 Boekingsmogelijkheden 2-persoonhutten (IN TE VULLEN BIJ 'KAMERS' OP HET INVULFORMULIER)

de verschillende categorieën verwijzen naar de verschillende plekken van de hutten op dat dek, Een afbeelding vindt u in de uitgebreidere versie (onderaan deze pagina)                                                                                      

Neptunusdek   14 hutten            Cat A € 619,00 p.p      Cat B € 639,00 p.p

(onderste dek zonder lift)                     10  hutten                     4 hutten                                  

 Saturnusdek    44 hutten            Cat C  € 689,00 p.p     Cat D    € 709,00 p.p     Cat E € 739,00 p.p

(middelste dek met  lift)                        2 hutten                        15 hutten                    27 hutten .                                                          

 Oriondek         15 hutten            Cat F €799,- p.p.

(bovenste  dek met  lift en balkon)      

Als u voor 1 mei 2024 boekt krijgt u €50 p.p. korting.

Indien u boekt, dient u € 100,00 p.p. aan te betalen. Het andere deel van de reissom wordt u begin september 2024 in rekening gebracht.

Toeslag bij bezetting van een 2-persoons hut door 1 persoon is € 190,00 p.p.

Inclusief:

  • Vervoer vanaf de opstapplaatsen in Best in Luxe Comfort Class touringcar;
  • Vier nachten verblijf op het MS Rhein Prinzessin met verzorging op basis van vol pension vanaf de lunch op de eerste dag t/m een light lunch op de laatste dag;
  • Koffie- en theebuffet in de salon van 10.00 tot 18.30 uur en Captains Dinner en Captains Welkomst Cocktail;
  • Alle genoemde excursies en entreegelden.

 Exclusief:

De niet vermelde maaltijden, uw persoonlijke uitgaven zoals drankjes e.d. en reis- en annuleringsverzekering.

I.v.m. met de veiligheid aan boord is het gebruik van rolstoel en/of rollator aan boord niet toegestaan. Het meenemen van een rolstoel en/of rollator, voor gebruik aan de wal, is in beperkte mate wel toegestaan.

Zie voor uitgebreidere informatie: deze flyer.

Toch nog vragen: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


kbobest logo