Kerstproms 2023 zaterdag 16 december (ER ZIJN NOG KAARTEN BESCHIKBAAR)

Van 16 december 2023 19:30 tot 21:45

Laat u in kerstsfeer brengen met een gevarieerd programma voor jong en oud in de onverwacht mooie schouwburgzaal van legerplaats Oirschot.

 Vier samenwerkende seniorenorganisaties SeniorenRaadBest, PVGE Best, KBO Best en KBO Oirschot zetten zich in voor drie goede doelen uit onze regio. Dat zijn de Stichtingen ViVaVakantieUitjes, SamenspraakBest en Leergeld Best e.o. Het concert wordt gefaciliteerd door de Koninklijke Landmacht i.h.b. het Facilitair Bedrijf Defensie 13 Lichte Brigade. Voor u treden dan op de Regimentsfanfare “Garde Grenadiers en Jagers” onder de muzikale leiding van kapitein Christian Ansink  met Julia Schutten als solozangeres. Julia is een veelzijdige vocaliste die met haar 24 lentes al op menig podium heeft gestaan. Zo stond zij in 2020 op het grote Eurovisie podium als stand-in van de Franse Barbara Pravi. Kijkt u bijvoorbeeld maar eens naar haar schitterende vertolking van het lied VOILÀ op het filmpje:

youtube.com/watch?v=aoaRsksnDgE

Tickets voor dit concert kunnen online gekocht worden op:

Tinyurl.com/Kerstproms

Een 1e rang ticket kost € 22,50 en een 2e rang ticket € 17,50 inclusief consumptie.

In verband met de veiligheidsmaatregelen voor de kazerne worden er bij het aankoopproces wat extra gegevens gevraagd en dat gaat als volgt.

  • Bestel één of meer tickets, 1e en of 2e rang door de plaatsen te kiezen in het stoelenplan.
  • Betaal, bijvoorbeeld via iDeal.
  • U krijgt nu een email met het verzoek om voor ieder ticket enige informatie te verstrekken. In die email staat een link die u bij een webpagina van Ticketview brengt met per ticket invulvelden voor voornaam, achternaam, geboortedatum en -plaats, identiteitsdocument type en nummer.
  • Nadat deze gegevens correct zijn ingevuld en opgeslagen ontvangt u een email met de tickets die u kunt uitprinten.

Denkt u eraan dat u voor toegang tot het kazerneterrein naast uw uitgeprinte ticket ook het opgegeven identiteitsbewijs moet kunnen tonen.

Voor mensen met een mobiele beperking en begeleiders zijn speciale plaatsen gereserveerd. Daarover en voor eventuele andere vragen kunt u contact opnemen via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-22904310.

Het concert begint om 19.30 uur (zaal open om 18.30 uur) en duurt inclusief pauze tot 21.45 uur. In de pauze wordt u gratis koffie of thee aangeboden door de legerbasis. Na het concert wordt u uitgenodigd om in kerstsfeer nog gezellig na te borrelen in de Rhinobar op de legerbasis waar uw ticket recht geeft op een gratis consumptie.

Heel graag tot ziens op 16 december!

Locatie: kazerne Oirschot
Tijdstip: 19.30 uur – 21.45  uur (zaal open vanaf 18.30 uur)
Kosten: 1e rang € 22,50, 2e rang € 17,50, inclusief koffie/thee in de pauze en een drankje na afloop.
Kaarten bestellen: vanaf 16 oktober tot 13 december mogelijk via deze link

 


kbobest logo