Op pad met IVN Best!

Van 14 juli 2024 13:00 tot 14 juli 2024 16:00
Bij BestZOO
Gezien: 80

IVN wandeling

Eén van de activiteiten om ‘KBO-Best 65 jaar’ te vieren is een wandeltocht door het buiten-gebied van Best.

Het buitengebied van Best is een prachtige omgeving om wandelend te verkennen. Zeker als je dit kunt doen met ervaren en enthousiaste gidsen van IVN Best.

Zondag 14 juli vanaf 13.00 uur bent u welkom bij het nieuwe BestZOO gebouw (Broekdijk 5 Best). U meldt zich bij de balie aan als deelnemer van KBO wandeltocht zodat u geen kaartje hoeft te kopen. Na koffie/thee met wat lekkers verzamelen we bij de parkeerplaats bij het nieuwe BestZOO gebouw.

U kunt als u met de auto komt uw auto daar parkeren op het parkeerterrein voor € 2,00 of iets verder weg uw auto neerzetten bij het Poortgebouw (Koppelstraat). We wandelen ongeveer 2 uur waarbij rekening wordt gehouden met ook de niet-ervaren wandelaars. We eindigen weer bij BestZOO waar we u nog een lekker drankje met een bittergarnituur aanbieden.

IVN Best biedt een wandeling aan, die zij de ​Broekwandeling noemen en die gaat door het gedeelte van De Vleut dat direct ten oosten van de A2 ligt. Er staan ons diverse gidsen ter beschikking zodat we de groepen klein kunnen houden. Iedere groep bestaat uit ongeveer 15 mensen. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier of  met het fomulier uit Prikbord.

inschrijfformulier Op pad met IVN

Het ingevulde formulier sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inleveren op Klabots 54 Best.

En uiteraard, als je voetballiefhebber bent,  ’s avonds om 21.00 uur voor de buis met de benen omhoog, kijken naar de finale van het EK voetbal in Duitsland! Een mooie afsluiting van deze dag.


kbobest logo