Feest-fietsmiddag

Van 20 augustus 2024 13:00 tot 20 augustus 2024
Gezien: 78

Fietstocht

​Hierbij nodigen we iedereen uit die kan fietsen om deel te nemen aan een fietstocht in het kader van ons 65-jarig jubileum.

​Het gaat om een tocht van ongeveer 29 kilometer, verdeeld over twee etappes. Het evenement vindt plaats op 20 augustus. De start is vanaf 13.00 uur tot 13.30 uur bij de parkeerplaats Prinsenhof. Aan de hand van een uitgebreide beschrijving die verstrekt wordt kunt u dan de route afleggen.

Behalve je fiets (mag natuurlijk ook een E-bike zijn) heb je geen speciale apparatuur nodig; gewoon goed lezen, (en dat kan onze generatie zeker) dan kom je er vanzelf (wel trappen natuurlijk). De tocht kan individueel, met partner, of in kleine groepjes gereden worden. Ben je alleen en wil je graag aansluiten bij iemand, dan moet je dit even vermelden.

Halverwege de tocht hebben we een rust-moment ingebouwd met koffie en gebak. We moeten er immers voor waken dat we niet te veel calorieën verliezen. En als u vervolgens weer goed de aanwijzingen volgt dan eindigt u ongeveer daar waar u begonnen bent. Bij de finish kunnen we onder het genot van een drankje of ijsje even nagenieten van de tocht. Het gehele traject proberen we zo autoluw mogelijk te maken. Onderweg geniet u van onze prachtige omgeving en de frisse lucht. Kortom, een niet te missen activiteit.   

Dus aarzel niet, zorg ervoor dat de bandenspanning in orde is en de kuiten gesmeerd en geeft u op voor deze heerlijke fietstocht in ons mooie Brabantse landschap.

Als u vragen hebt, kunt u ze uiteraard stellen aan ons, telefoonnummer 06-52337163.

Deelnemen doet u door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen of het formulier uit Prikbord

inschrijfformulier Feest-fietsmiddag

en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of deze uit te printen en in te leveren op Spoorstraat 15B Best.


kbobest logo