Vier met ons een Feestje !

Van 13 september 2024 13:30 tot 13 september 2024
Bij Best
Gezien: 166

Feestmiddag !

13 september vieren we feest vanwege het 65-jarig jubileum van KBO-Best. ​​​Om daar zoveel mogelijk mensen aan te kunnen laten deelnemen, hebben we een grote feesttent beschikbaar, precies tussen Best en Oirschot op nog geen drie kilometer van ons centrum.  Deze is  goed bereikbaar op de fiets of per auto. De locatie wordt op de betreffende datum goed aangegeven.

Globaal ziet het programma er voor die middag als volgt uit:

Vanaf 13.30 uur wordt iedereen persoonlijk welkom geheten door een chique ontvangst-comité en leden van het bestuur.

Daarna wordt u naar binnen begeleid waar u, onder het genot van gezellige muziek, van koffie met iets lekkers kunt genieten.

Als iedereen zijn plek heeft gevonden zal de voorzitter, Paul Gondrie, deze middag openen. Daarna neemt de deejay voor deze middag, die helemaal is afgestemd op onze muziekkeuze, het over. Houd wel uw tafel in de gaten want daar kunnen magische zaken plaatsvinden die u zullen verbazen.

Bekend en gevierd artiest!

Natuurlijk hoort bij zo’n middag een gevierd Brabants artiest. Wie kent niet VOF de KUNST met hun wereldhits als ‘Eén kopje koffie’ of ‘Suzanne… ik ben stapelgek op jou.' Hun front-man, Nol Havens, treedt samen met een ander lid van de band een uur lang op om ons live te verrassen met hun muziek en een mooi verhaal.

Na het optreden is er natuurlijk weer onze deejay die zijn muziekkeuze helemaal afstemt op onze voorkeur. Met natuurlijk -niet onbelangrijk- een hapje en een drankje.

Behalve het feit dat de magiër de hele middag ook aan uw tafel kan verschijnen wordt het ook spannend bij de trekking van de prijzen voor deelnemers die hebben deelgenomen aan een van de vele activiteiten die in de afgelopen periode hebben plaatsgevonden in het kader van het jubileum.

​Kortom, een middag die je niet mag missen als KBO-lid en bij uitstek de gelegenheid om een groot deel van onze leden samen te laten komen.

​​​​Data kaartverkoop en locaties:​​

De kaartverkoop vindt plaats op drie lokaties:

Dinsdag  4 juni:​​        Kadans St. Jozefstraat 1

Woensdag  5 juni:    Vlinderhei Vlinderhei 16

Donderdag 6  juni:   Senioren Trefpunt, ​ Nazarethstraat 144

Tijdstip kaartverkoop: 13.00 uur tot 14.00 uur!

Maximaal vier kaarten p.p. op vertoon van uw  eigen lidmaatschapskaart.

Betaling: € 7,50 p.p. ,pinnen of gepast contant betalen.

Wees er wel snel bij want er is een limiet aan het aantal bezoekers!

 

Feesttent 13092024


kbobest logo