Huldiging Jo en Anke Lips

Tijdens de afgelopen jaarvergadering hebben we Anke en Jo Lips mogen onderscheiden. Samen met Leo Bisschops, voorzitter van KSO-Brabant ben ik bij hen langs geweest om de bijbehorende bloemen en oorkondes uit te reiken.
Anke heeft zich jarenlang ingezet voor de nieuwsbrief van de KBO waarbij ze, zo is mij gezegd, streng was als het op taalfouten aankwam. Ze was lid van de werkgroep bodes die er toch altijd maar weer voor zorgen dat ons blad maar ook het blad van KBO-Brabant bij al onze leden wordt bezorgd. Deze bladen moeten natuurlijk ook worden verzameld en worden verspreid. Ze heeft (uiteraard met Jo) hun huis ter beschikking gesteld zodat daar de opslag kon plaatsvinden. Haar positieve bijdrage aan de reizen van de l(B0 is ook niet ongemerkt gebleven. Al met al, gedurende vele jaren heeft zij een waardevolle bijdrage geleverd aan de KBO. Voor haar inzet heeft ze namens de l(B0 de zilveren speld gekregen.
Jo is al bijna 20 jaar lid van de l<BO. Hij heeft binnen de l(B0 diverse functies bekleed. Hij was voorzitter van de werkgroep hoofd bodes, heeft zich beziggehouden met de ledenadmi­nistratie en was voorzitter van de activiteit reizen. Zijn huis was bezorgadres voor de clubbladen en de ledenpassen. Tevens is hij jarenlang bestuurslid geweest.
Omdat Jo heeft aangegeven een pas op de plaats te maken vanwege zijn leeftijd vonden wij het een mooi moment om zijn eerdere waardering, de zilveren speld, extra glans te geven door hem de zilveren speld met goud te geven.
Jo en Anke bedankt voor jullie inzet voor de KBO!

kbobest logo