Walking korfball

Op woensdag 13 oktober kunt u van 11.00 uur tot 12.00 uur kennismaken met Walking Korfball. Ervaring met korfbal is niet nodig. Vanaf 10.30 uur bent u welkom bij korfbalvereniging DKB. Let op: locatie is bij de korfbalvereniging (Jacob van Wassenaerstraat 65 in Best). Voor koffie/thee en iets lekkers wordt voor gezorgd.

walking korfbal zonder tekstDit initiatief is één van de ambities uit het lokale Sportakkoord waarbij het streven naar inclusief sporten en bewegen op nummer één staat. De mogelijkheid die senioren uit onze gemeente geboden gaat worden om enerzijds met plezier te kunnen sporten en bewegen en anderzijds gezellig samen te vertoeven en een praatje te kunnen maken, draagt substantieel bij aan dat streven.

Vanaf 6 oktober is iedere woensdag de accommodatie van voetbalvereniging Wilhelmina Boys geopend voor sportieve en sociale activiteiten voor senioren uit onze gemeente. Dit ie een gezamenlijk initiatief van hockeyvereniging MHC Best, korfbalvereniging DKB, voetbalvereniging Wilhelmina Boys en dansstudio Dans-à-Lon, die daarbij ondersteund worden door buurtsportcoaches van de gemeente Best en de ouderenorganisaties KBO en PVGE.

Vanaf woensdag 27 oktober wordt er wekelijks vanaf 10:30 uur dans- en beweegactiviteiten verzorgd worden door professionals op dat gebied. Los daarvan is de ontmoetingsruimte van de voetbalvereniging vanaf dat tijdstip ook gewoon open om gezellig een spelletje te doen en/of een praatje te maken.

kbobest logo