Voorwoord voorzitter

Dit voorwoord hoort bij Prikbord december 2021.

Mijn optimisme dat ik de vorige keer uitsprak wordt momenteel weer een beetje teniet gedaan doordat de coronacijfers weer flink aan het oplopen zijn. Voor onder andere de senioren komt er een extra vaccinatie om nog meer bescherming te bieden. Laten we hopen dat de organisatie daarom heen nu sneller kan dan dat we in het verleden hebben meegemaakt.
Toch kijk ik wel tevreden terug op de afgelopen tijd omdat we weer activiteiten uitvoeren. We zijn weer aan het organiseren. Het Kerstevenement komt er weer aan en als u deze prikbord leest hebben we hopelijk een drukke activiteiten dag gehad op 24 november.
Onze nieuwe website is gelanceerd en we zijn benieuwd wat u er van vindt. We zijn benieuwd naar de respons op onze enquêtes zodat we in 2022 nog meer excursies op maat kunnen organiseren. Dit jaar staat weer ons traditionele presentje voor u als lid klaar. Vorig jaar trakteerden we onze leden op chocolade. Dit jaar hebben we weer gekozen voor het Kerstbrood dat op twee plaatsen kan worden opgehaald. Begin november hebben we met de bodes (diegenen die Prikbord en Ons bezorgen) gezellig koffie gedronken met wat lekkers erbij. Zij staan toch weer iedere keer klaar om deze bladen bij u te bezorgen en we zijn blij met deze vrijwilligers.
Op dit moment zijn we druk in overleg met de gemeente over de subsidie voor 2022. Er wordt misschien een andere koers ingeslagen en dat kan wel eens vergaande consequenties hebben voor bepaalde activiteiten. Tot nu toe konden we voor een schappelijke prijs ruimte huren bij de Prinsenhof, maar als dit bedrag straks volledig wordt doorbelast, zal de penningmeester geen sluitende begroting meer kunnen aanbieden. Zo ver is het gelukkig nog niet en we zijn nog steeds in overleg.
Op dit moment is ons bestuurslid Ben de Klerk, die belangenbehartiging doet, tijdelijk uit de roulatie. Hopelijk herstelt hij snel en kan hij begin 2022 weer volop meedraaien.
Het is nog vroeg maar toch wens ik u nu alvast fijne dagen met het komende Sinterklaasfeest.

Paul Gondrie voorzitter KBO Best

kbobest logo